YAŞAM
Giriş Tarihi : 20-11-2019 15:13

Kendisi küçük ama yüreği kocaman

Kendisi küçük ama yüreği kocaman

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YASDER) "Mavi kapaktan Gönül Köprüsü" projesine 4 yaşındaki  minik Ahmet Eray Kınıkoğlu’ndan büyük destek geldi.

YASDER’in  Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü projesi büyük bir hızla devam ediyor. 2019-2020 Eğitim ve öğretim yılı boyunca Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de onayı ile düzenlenen ve geliri ile ihtiyaç sahibi ailelerin üniversite çağındaki çocuklarına burs verildiği mavi kapak toplama yarışmasına ilave olarak halkın da projeye ilgisi oldukça yoğun.

7'den 77 ye toplumun her kesimin büyük ilgi gösterdiği projeye 4 yaşındaki Ahmet Eray kınıkoğlu, dedesi ve annesi ile birlikte topladığı kapaklarla destek oldu. Dedesi ve Annesinin çevresindeki herkesi gayet bilinçli bir şekilde örgütleyerek toplanmasına vesile olduğu kapakları Derneğe getirip, saklama alanına düzen ile yerleştirmeye yardım eden minik Eray azmi ve gayretiyle herkesin sevgilisi haline geldi. Dernek Başkanı Kudret Sekban ve dernek üyeleri minik Ahmet ve ailesine gösterdikleri duyarlılıktan ve eğitime katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

AdminAdmin