dizi/film
Giriş Tarihi : 21-06-2023 10:14

Kendi Düşen Ağlamaz Fragman

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi 22 Haziran Perşembe İlk Bölümüyle TRT 1’de olacak. TRT 1 Kendi Düşen Ağlamaz 1. bölüm fragman linki ve daha fazlası detaylarda...

Kendi Düşen Ağlamaz Fragman

TRT 1 KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 1. BÖLÜM İZLE | KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 1. BÖLÜM | KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ YENİ BÖLÜM

 

22 Haziran Perşembe günü 1. bölümüyle yayında olacak Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin ilk bölümünde prensesler gibi büyüyen güzeller güzeli Alize ile hayatın her türlü çilesini çekmiş, hayalleri elinden alınmış bıçkın delikanlı Serkan’ın bir kaza sonucu tanışmasıyla başlar her şey… Alize’nin doğum gününde hayatına giren Serkan, Alize’ye hayatın bir armağanı mı olacak, yoksa onun en büyük sınavı mı olacak? Babasının evleneceğini öğrendiğinde ona ders vermek için küçük, minicik bir oyun oynamak isteyen Alize, başına geleceklerden habersizdir.

 

Kendini bir anda bambaşka bir hayatın içinde bulan Alize’nin önünde artık iki yol vardır. Ya oyunu, yeni kurallarına göre oynayacak ya da havlu atacaktır. Pes etmek nedir bilmeyen inatçı mı inatçı Alize; en az kendisi kadar inatçı ve bir o kadar da gözü kara Serkan’ın karşısında ne yapacak? Kızımız, kendisinden beklenmeyen bir azimle yeni hayatına ayak uydurmaya çalışırken Serkan’ın sakladığı sır, ortaya çıkacak mı? Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm fragman linkine ve daha fazlasına haberin devamından ulaşabilirsiniz.

 

TRT 1 KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 1. BÖLÜM FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Zehra KüçükZehra Küçük

Zehra Küçük(Web)