EKONOMİ
Giriş Tarihi : 02-06-2016 09:10

KalDere ilk kadın başkan

KalDere ilk kadın başkan

Kalite bilincini hayatın her alanına yaymak amacıyla çalışan ve ülkemizin en prestijli sivil toplum kuruluşlarından olan Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. KalDer Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Buket Eminoğlu Pilavcı seçilirken, Necati Bülent Hakoğlu ve Mutlu Ocak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu.

 

KalDer’in yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

 

Ali Çalışkan (Kordsa Global A.Ş.), Anıl Yılmaz (T.C Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü), Mutlu Ocak (Coca - Cola İçecek A.Ş.), Necati Bülent Hakoğlu (Polisan Kimya San. A.Ş), Necip Özçer (LC Waikiki), Pervin Olgun (Barem Research), Prof. Dr. Gündüz Ulusoy (Sabancı Üniversitesi), Serdar Oran (DYO Boya Fabrikaları), Şafak Çapar (İsdemir), Dr. A. Tarkan Tekcan (Vestel Ticaret A.Ş Müşteri Hizmetleri), Atilla Gökçe (3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu İşletme A.Ş), Barbaros Çam (İpragaz A.Ş), Baybars Soyak (SYK Gümrük Müşavirliği), Esener Saygın (Swissotel-Fairmont-Raffles), Hakan Ünlü (Maxion Jantas Jant San. Tic. A.Ş ve Maxion İnci Jant San. A.Ş), Mehmet Yılmaz (Türk Henkel A.Ş), Muhammet Saraç (İZAYDAŞ), Dr. Muhsin Çömden (Dr. Oetker), Nazmi Karyağdı (KalDer Ankara Şubesi ve Türk Telekomünikasyon A.Ş), Sertaç Güven (Doğa HSE Group), Tuğrul Baran (LAV/Gürallar).

 

 

Görevi devraldıktan sonra bir açıklama yapan Buket Eminoğlu Pilavcı şunları söyledi: "Ülkemizin önde gelen en prestijli ve saygın sivil toplum kuruluşlarından KalDerin Yönetim Kurulu Başkanı seçilmiş olmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. KalDer, ülkemizin markasına değer katan şirket sayısının ve küresel iş dünyasındaki rekabetçi gücümüzün artması için çok daha etkin rol oynamalıdır. Kişisel ve kurumsal önceliklerimizi belirlerken, toplumsal yararı ön plana çıkartabilmemiz gerektiğine inanıyorum. Uzun yıllardan bu yana birlikte yol aldığım kalite gönüllülerinin arasında yer almanın bir ayrıcalık olduğunu biliyor ve artık Yönetim Kurulu Başkanı olduğum KalDerin “Mükemmellik kültürünün; yaşam kalitesine dönüşmesini ve yaygınlaşmasını sağlamak” misyonunu çok değerli yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte daha da ileri bir noktaya taşımayı hedefliyorum. 

AdminAdmin