SAĞLIK
Giriş Tarihi : 24-09-2019 09:11

İzmirin meşhur bombası Gebzede

İzmirin meşhur bombası Gebzede

Globe Gastro Bomba Cafe önceki gün düzenlenen törenle açıldı. İşletmeciliğini Çiğdem Gülday’ın yaptığı cafe Hacı Halil Mahallesi Yıldız Caddesi üzerinde hizmet veriyor.

160 metrekarelik bir alana sahip işletmede serpme kahvaltı, sandviç, açma, simit, poğaça, pizza, hamburger ürünleri ev yapımı ve tamamen doğal bir şekilde müşterilere sunuluyor.

Ancak en dikkat çeken ürün ise, İzmir’in meşhur bomba tatlısı. Hamurun içindeki akışkan tatlısıyla dikkat çeken tatlı, işletmenin en popüler ürünü.

 

15 yıllık işletmecilik deneyimi

 

İşletmenin sahibi Çiğdem Gülday 15 yıllık bir işletmecilik deneyimine sahip. Gebze halkına kaliteli hizmet sunacaklarını belirten Çiğdem Gülday, “Zengin çeşitlerle donatılmış kahvaltı, sıcacık sandviç ve poğaça ürünleri ile güne başlamak isteyenleri bekliyoruz. Bomba pizza, bomba tost gibi bol malzemeli doyurucu menü çeşitlerimizle öğlenleri ve tatlı krizi tutanlara da fırından sıcak haliyle servis edilen meşhur İzmir bomba tatlısı ile sunum yapacağız” diye konuştu.

 

Oyun salonları

 

Çiğdem Gülday işletmelerinde ayrıca müşterilerin iyi vakit geçirmeleri için tavla, satranç, jenga, okey gibi oyunların bulunduğu salonun da bulunduğunu belirterek, tüm Gebzelileri davet etti.

AdminAdmin