SİYASET
Giriş Tarihi : 20-11-2023 15:22

İYİ Parti Gebze adayından çarpıcı açıklamalar

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç basının karşısına çıktı. Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur ve ilçe başkanları ile yöneticilerin de hazır bulunduğu toplantıda çok iddialı konuştu, en az 90 bin oyla seçimi kazanacağını söyledi.

İYİ Parti Gebze adayından çarpıcı açıklamalar

Sadık Güvenç, “Ben Gebze’nin çocuğuyum, Gebze’nin bütün sorunlarını biliyorum. Gebze’nin sorunlarına hakimim” diyerek, “Seçildiğimiz takdirde Gebze’de neler yapacağımızı çok iyi biliyoruz. İşimizin ne kadar zor ve meşakatli olduğunu görebiliyoruz. Gebze bizim yaşam alanımız Gebze benim memleketim Gebze benim için bir sevda. Her koşulda Gebze’ye en iyi hizmeti vereceğime inanıyorum” dedi.

Güvenç “Ekip arkadaşlarımla, STK’larla, muhtarlarımızla, siz basın mensuplarının destekleri ile ilçemize hizmet için yola çıktık. Gebze halkı şeffaf tarafsız bir yönetim istiyor. Adaylığımızın açıklanmasından sonra bize destek olan halkımıza çok teşekkür ederim. Arkamızdaki bu gücün farkındayım. Gebze’de ki 300 bin seçmen var en az 90 bin oyla, bu seçimi rahat bir şekilde alacağımıza inanıyorum. İlçemizde kesinlikle particilik yapmayacağım, ayırımcılık olmayacak. Bunun sözünü candan ve gönülden veriyorum. Gebze’nin bütün sorunlarına hakimiz. Önümüzdeki günlerde projelerimizi açıklayacağız. ”dedi.

 

ŞEREF SÖZÜ VERDİ

 

Sadık Güvenç “Bizim sevdamız koltuk sevdası değil. Bizimkisi memleket aşkıdır. Gebze’de doğdum büyüdüm. Gebze’nin nüfusu 15 binlerde iken ben Gebze ile birlikte yaşadım. Şu an amatör kümede mücadele eden Gebzespor’un asıl olması gereken lig Süper Lig’dir. Bunu ilçemizin birleşenleri ile birlikte vereceğimiz destek ile birlikte başaracağımıza inanıyorum. Gebze’nin il olması için ne gerekiyorsa yapacağım. Hep birlikte bir bütün olup Gebze’nin hak ettiğini alması için çalışacağım. Her türlü destek için için şeref sözü veriyorum“ dedi

AdminAdmin