SİYASET
Giriş Tarihi : 13-02-2022 17:10

İYİ Parti Çayırova yeni yönetimi çalışmalara başladı

İYİ Parti Çayırova yeni yönetimi çalışmalara başladı

İYİ Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nda başkanlık görevine atanmasının ardından yeni yönetimini oluşturan  İlhami Bayrak, düzenlenen basın toplantısında çalışmaları değerlendirdi, yönetimde yer alan partilileri tanıttı.

Fatih Caddesi üzerinde, Kahve Deryası’nda gerçekleşen basın toplantısında yeni yönetimi tanıtan Başkan Bayrak, Çayırova’da hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.

ÇAYIROVA HALKI BİZLERİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI

İYİ Parti’nin ülkemiz genelinde ivmesini artıran tek parti olduğunu belirtip teşkilat olarak genel konuların yanı sıra yerel siyasete ağırlık vereceklerini belirten İlhami Bayrak, konuşmasında şu görüşlere yer verdi;’’kısa sürede hızlıca ilçe yönetimimizi oluşturup gerekli resmi adımları attık.

Görevi devraldığımız kıymetli başkanımız Sayın Mehmet Şeref Uzunal nezdinde bugüne kadar partimizde görev yapmış tüm yol arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İlçe başkanlığı görevini devraldığım günden bu yana geçen kısa sürede gördüm ki İYİ Parti’ye Çayırova halkımızın ciddi bir teveccühü var. Geçtiğimiz dönemde belediye başkan adayı olarak yaptığımız saha çalışmalarında ve karşılığında aldığımız oy oranlarında aslında bu ilginin ilk sinyallerini almıştık. Fakat genel siyasette sayın genel başkanımız Meral Akşener’in çalışmaları ve siyasi duruşu bu ilgi ve alakayı katlayarak arttırmıştır. İlçe başkanlığımızın başlaması ile birlikte çok şükür Çayırova halkı bizleri hiç yalnız bırakmadı. Gerek üye olarak gerekse yanımızda olduklarını beyan ederek bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum.

TÜM HALKIMIZI İYİ PARTİ’YE ÜYE OLMAYA DAVET EDİYORUM

İlçe yönetimimizi oluştururken emin olun ki çok zorlandık zira üyemiz olan partimizde yer alan isimlerin hepsi birbirinden kıymetli. Tabi ki bizler için bu bir bayrak yarışı, görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek adına heyecanımızı hiçbir zaman yitirmeden, halkımızın yoğun teveccühünden dolayı rehavete kapılmadan emek ederek, halkımıza değerek çalışmaya devam edeceğiz. Ben sizlerin aracılığı ile bir kez daha tüm halkımızı İYİ Parti’ye üye olmaya, ülkemiz için, ilçemiz için birlikte yol yürümeye davet ediyorum.

Ülke genelinde oylarını sürekli olarak arttıran tek parti olan İYİ Parti’mizin genel siyasette ki yol çizgisini, halk ile iç içe olan siyasi duruşunu ve Millet İttifakı ruhunu bizlerde ilçemizde en iyi şekilde yansıtmaya gayret göstereceğiz.’’

İlhami Bayrak basın toplantısında gazetecilerin de sorularını yanıtladıktan sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte fotoğraf çektirdi. Toplantıya Çayırova Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Deniz Kolo ve kurucu ilçe başkanı Beyler Sevindik de katıldı. İYİ Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

YENİ YÖNETİM

İlhami Bayrak (Başkan), Savaş Sırtbaş, Kader Aras, Yılmaz Beşiroğlu, Cihangir Özbudak, Halim Terzi, Aydın Özmalkoç, Gülşah Sırtbaş, Adnan Çavuşoğlu, Binnur Akın, Serdal Güngör, Atilla Musaoğlu, Taner Kemah, Naki Türkdoğan, Uğur Şahin, Cengiz Yılmaz, İlhami Aktaş, Sıddık Azizoğlu, Bilal Akif Aydın, Hüsnü Öztürk, Recep Yaman, Ersin Süğüt, Cengiz Kolo, Orhan Budak, Gözde Yılmazer, Celal Karadağ, Havva Ceylan, Ebru Musaoğlu, Aysel Aydın, Özkan Sir, Selami Tefil, Engin Yaşar, Emine Çavuşoğlu.

AdminAdmin