YAŞAM
Giriş Tarihi : 25-10-2022 13:19

İşte Kadınların Gücü!

İşte Kadınların Gücü!

İzmit Tarih Koridoru Derneği ve aynı zamanda Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan ve yönetimi, şehrimizde gönüllülük esasıyla ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan, iyilik melekleri olarak adlandırılan Kocaeli Dernekler Platformu’nu ağırladı. Büyük ilgi gören bu özel buluşmada, Gazeteci-Yazar Uğur Ulusoy da, “45 Yıl Sonra” kitabını dernek üyeleri için imzaladı.

ÇOK GENİŞ KATILIM

Başiskele Lastik-İş Sosyal Tesisleri Tryp By Wyndham Otel’de gerçekleşen buluşmaya şehrimizin sevilen ismi, Kocaeli Dernekler Platformu Başkanı Sevcan Tamer ve yönetiminin yanı sıra 27 dernekten 65 başkan ve temsilci yer aldı. Büyük ilgi gören toplantı son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Toplantıda her dernek kendi faaliyetleri hakkında bilgi aktardı. Toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. 

KADINLARIN GÜCÜ

İzmit Tarih Koridoru ve aynı zamanda Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan, Sevcan Tamer başkanlığındaki Kocaeli Dernekler Platformu’na kuruluşundan itibaren destek verdiklerini, bu oluşumun bir parçası olarak kendilerini gördüklerini belirterek şunları söyledi:

“BU OLUŞUMUN BİR PARÇASIYIZ”

“Bugün bu salonda gönüllü derneklerimizi oluşturan kadınlarımızı görünce yalnızca üretimde değil, hayatın her alanında kadının ne kadar güçlü olduğuna, merhamet ve iyiliği temsil ettiğine şahit olduk. Bu güzel oluşuma en başından beri inanmış ve desteklemiş biri olarak sizlerle bir araya gelmekten çok mutlu olduk” dedi. 

UĞUR ULUSOY KİTABINI İMZALADI

Öte yandan programda dernek üyelerini bir de sürpriz karşıladı. Kısa süre önce ilk kirabını çıkaran Gazeteci-Yazar Uğur Ulusoy da toplantıya davetliydi. Ulusoy, program sonunda dernek üyeleri için ilk kitabı “45 Yıl Sonra”yı imzaladı. Özcan, Sevcan Tamer ve Uğur Ulusoy’a çiçek takdimiyle katılımları için teşekkür etti.

 

 

AdminAdmin