SİYASET
Giriş Tarihi : 21-05-2020 15:15

İşte Gelecek Partisi’nin Darıca İlçe Başkanı

İşte Gelecek Partisi’nin Darıca İlçe Başkanı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, kurucu Darıca İlçe Başkanlığına Murat Sarı’yı atadıklarını açıkladı.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Darıca İlçe Başkanlığı görevine atanan Murat Sarı’ya yetki belgesini vererek görevinde başarılar diledi. Yaşanan pandemi süreci nedeniyle olağanüstü bir süreç yaşandığını vurgulayan başkan Başaran, “Tüm olumsuz koşullara karşın il ve ilçelerde teşkilatlanmayı hemen hemen tamamladık. Kısa sürede gelinen nokta memnuniyet verici. Özveriyle çalışan teşkilat mensupşarımıza teşekkür eder, tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Yetki belgesini aldıktan sonra bir açıklama yapan Murat Sarı, “Gelecek Partisi Darıca ilçe başkanlığı görevi şahsım layık görülmüştür. Sayın genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na, yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Doğan Demir’e, il başkanımız Ömer Faruk Başaran’a arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bana olan güvene layık olmak için var gücümüzle çalışacağız. Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte sorumluluk sahibi her vatandaş gibi taşın altına elimizi koymamız gerekiyor. En kısa sürede ilçe binamızı tutup, yönetim kurulumu oluşturacağım. Darıca’da etkin bir siyaset yürüteceğimizden kimsenin şüphesi olması” dedi.

 

AdminAdmin