YAŞAM
Giriş Tarihi : 13-11-2019 10:11

İşte Darıca’nın yeni emniyet müdürü

İşte Darıca’nın yeni emniyet müdürü

Kocaeli’de ilçe emniyet müdürlerinin yerleri değiştirildi. Darıca’ya ise kadın ilçe emniyet müdürü atandı. İstanbul Üsküdar Kemalettin Eröğe Polis Okulu'nda görevli bulunan Şaheser Alaca artık Darıca İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapacak.

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, il genelinde rotasyona giderek kadrosunu büyük oranda yeniledi. İl içi tayinler çerçevesinde Gebze, Darıca ve Dilovası'nın Emniyet Müdürleri de değişti. Buna göre Gebze Emniyet Müdürlüğü'ne Adil Uğur Bilgili atanırken, Darıca'nın yeni Emniyet Müdürü ise Şaheser Alaca oldu. Dilovası Emniyet Müdürlüğü'ne de Timur Uzun görevlendirildi.

ŞAHESER ALACA KİMDİR?

Ankara da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara ilinde tamamladıktan sonra 1996 yılında Polis Akademisine girdi, 2000 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra Ankara İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı. Sırası ile Ankara, İstanbul İl Emniyet Müdürlüklerinde çeşitli birimlerde görev yaptıktan sonra, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde göreve başladı. Şanlıurfa ili Akçakale ilçesinde görev yapmakta iken 25.01.2017 tarihi itibari ile Akçakale İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Alaca, geçtiğimiz yıl İstanbul Üsküdar Kemalettin Eröğe Polis Okulu'nda görevlendirilmişti.

AdminAdmin