SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 21-10-2019 09:14

İlyasoğlu adaylığa hazırlanıyor

İlyasoğlu adaylığa hazırlanıyor

CHP Darıca ilçe başkanlığı yarışında aday olması beklenen isimlerden Ozan Kurtuluş İlyasoğlu, bu konu ile ilgili partinin tüm kademesindeki isimlerle görüşmeler yaptığını ve fikir alışverişinde bulunduğunu belirterek, “Bu konuda talep ve beklentiler var, herkes gibi biz de elbette partimiz için ne gerekiyorsa yapmaya ve çalışmaya hazırız” diye konuştu.

Aday sayısının zenginlik olacağını vurgulayan İlyasoğlu, “Seçim bittiğinde herkes kucaklaşır ve CHP’yi Darıca’da iktidar yapmak için çalışır” dedi.

 

Tarafsızlık en büyük avantajım

 

CHP’li bir ailenin çocuğu olarak yıllardır partinin içinde olduğunu belirten İlyasoğlu, “Ben tarafsızım, en büyük avantajım bu. Amacım, partiyi daha dinamik bir hale getirmek. Gençleriyle, kadınlarıyla ve üyeleriyle CHP’nin potansiyelini ortaya çıkarmak. En önemlisi de partideki küskünleri barıştırmak. Eski ilçe başkanları, yöneticileri ve kanaat önderlerini buluşturarak fikirlerini almak, siyasette Darıca’yı daha etkin hale getirmek” diye konuştu.

Her kesimi kucaklayacak bir anlayışa sahip olduğunu kaydeden Ozan Kurtuluş İlyasoğlu, “Ben partim için çalışıyorum. Kaybetsem de küsmem, kazanan yönetimle çalışmaya devam ederim. Geçtiğimiz yerel seçimlerde 21. Sıradan meclis üyesi adayı oldum, her gün partimizin bütün toplantılarına katıldım. Asıl olan biz değil, partimizin başarısıdır” şeklinde konuştu.

AdminAdmin