SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 31-01-2020 10:33

İLKÇEV öğrencileri kamp yaptı

İLKÇEV öğrencileri kamp yaptı

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV)izcileri, Gaziler Dağında Ara Tatil Kulüp Kampı gerçekleştirdi.

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV),1 Kulüp Önderi, 2 oymakbaşı, 2 izci lideri, 3 izci gönüllüsü ve 20 izcisiyle Gaziler Dağında ara tatil kulüp kampını tamamladı.

Kamp Müdürü Zahid Çevik önderliğinde izci düğümleri, izci marşları, izci oyunları, bilgi yarışması ve telsizcilik gibi istasyon çalışmaları ile izciler beceri ve kabiliyetlerini geliştirdi. Doğada barınak yapma, tesis kurma gibi faaliyetlerle de hem tabiat şartlarına karşı dayanıklılık gösterdiler, hem de ekip ruhu ile birlikte kamp yapmanın keyfini sürdüler.

 İzciler akşam da kamp ateşi önünde müzik eşliğinde hünerlerini sergilediler. Sabah sporuyla güne başlayan izciler, teftiş faaliyeti ardından, bayrak töreniyle faaliyetlerine başlayıp, ünite çalışmalarıyla günü tamamladılar. 

İLKÇEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuncay Başoğlu, “Kulübümüz her zaman olduğu gibi gençlerin eğitim ve sosyal gelişimleri açısından yararlı çalışmalarda yer alacak ve bundan sonra da faaliyetlerini hız kesmeden devam ettirecek” dedi.

AdminAdmin