SİYASET
Giriş Tarihi : 06-12-2019 12:43

İlçe başkanından oy çağrısı

İlçe başkanından oy çağrısı

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Pazar günü gerçekleşecek delege seçimi öncesi parti üyelerine çağrıda bulunarak oy kullanmaya davet etti.

AK Parti’de başlayan kongre süreci öncesi delege çalışmalarını sürdüren Dilovası İlçe Teşkilatı, Pazar günü üyelerin katılımı ile delege seçimini yapacak. 08.12.2019 Pazar günü yapılacak olan delege seçimi AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı toplantı salonunda gerçekleşecek. Oy kullanma işlemi 10.00' da başlayıp,17.00'de sona erecek.

DAHA YENİ VE GÜÇLÜ KADROLAR

Yapılacak delege seçimleri öncesinde bir açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Partimiz her kongrede olduğu gibi önümüzde ki aylarda yapılacak kongre ile yeni bir yapılanma sürecine giriyor. Bu milletin bir eseri olan AK Parti milletten aldığı güçle 2023 hedefine hızla giderken teşkilatlarımız da yeni heyecanla çalışacak,  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği direktifler doğrultusunda görevlerini en iyi şekilde yapacak güçlü kadrolarla yoluna devam emek zorundadır. Biz büyük bir aileyiz. Bu ailede herkes ülkesi için, yaşadığı şehir için halkımız için bir şeyler yapabilme heyecanını taşıyor.

KONGREMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE YAPACAĞIZ

Onun içindir ki AK Parti’de her kongre de olduğu gibi önümüzdeki kongremizde de partililerimiz görev aşkıyla delege olmak ister, ilçe yönetimlerinde ve ilçe başkanlığı görevlerine talip olabilirler. Biz Dilovası ve ülkemiz için en hayırlı kadroları oluşturmak için çalışacağız. Bunun ilk adımı olan delege seçimlerini bu hafta sonu gerekleştireceğiz. Her zaman AK Parti’ye en güçlü desteğin çıktığı Dilovası’nda düğün havasında bir delege seçimi yapacağız. Daha güçlü bir AK kadrolar için tüm partili üyelerimize büyük bir görev düşüyor.

416 DELEGE BELİRLENECEK

Düğün havasında geçecek olan delege seçimlerimiz 8 Aralık Pazar günü teşkilatımızda yapılacak. Partimiz için önemli bir süreç olan delege seçimlerinde 9 bin üyemiz oy kullanacak ve 400 delegeyi belirleyecek. Ayrıca 15 ilçe yöneticimiz ve 1 belediye başkanımızın olduğu 16 delege ile birlikte 416 delegemizi belirleyeceğiz. Tüm partililerimizi delege seçiminde oy kullanmaya bekliyoruz.”dedi.

 

 

AdminAdmin