GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-10-2023 08:58

İKDAY'ın istihdam fuarına 9 gün kaldı

Gebze’nin alanındaki tek insan kaynakları derneği İKDAY’ın her yıl Gebze Teknik Üniversitesi’nde düzenlediği istihdam fuarı bu yıl 2-3-4 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek.

İKDAY'ın istihdam fuarına 9 gün kaldı

Fuara günler kala heyecan da artmaya başladı. Geçen sene 12 bin kişinin ziyaret ettiği istihdam fuarı için bu seneki hedef en az 20 bin ziyaretçi.

İKDAY Başkanı Ayşenur Aydın Gümrükcü, hazırlıkların ve katılımların devam ettiğini belirterek Gebze’yi çok güzel bir istihdam fuarının beklediğini söyledi.

Gümrükçü, ‘İşte İşin İşimiz, İş’iniz’ sloganı ile her yıl düzenledikleri fuarın geçtiğimiz yıl büyük bir ilgi gördüğünü belirterek, “Geçtiğimiz yıl yaklaşık 100 firma katıldı, 12 bini aşkın kişi ziyaret etti. Bu sene hem katılımcı hem de ziyaretçi olarak hedefimiz daha yüksek. 113 firmanın katılımı ve 20 bini aşkın ziyaretçi hedefliyoruz” dedi.

Ayşenur Aydın Gümrükcü, hem işletmeleri hem de ziyaretçilerin bilinçlendirmek amacıyla eğitim ve seminerlerin de yapılacağını belirterek, dolu dolu bir fuar organizasyonu olacağını söyledi. Gümrükcü, Gebze Ticaret Odası, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve diğer destek veren kurumlara da teşekkür etti.

AdminAdmin