GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-04-2019 09:36

Hürriyetten mazbata değerlendirmesi

Hürriyetten mazbata değerlendirmesi

31 Mart seçimlerinde Millet İttifakı’nın adayı olarak İzmit’ten belediye başkan adayı olan ve Yüksek Seçim Kurulu’nun resmi olmayan sonuçlarına göre yaklaşık 10 bin oy farkla seçimi kazanan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, seçimden 12 gün geçmesine rağmen mazbatasının verilmemiş olmasına tepkili.

Kocaeli’de 12 belediye başkanı mazbatasını alarak görevlerine başladılar ancak Hürriyet’in halen daha alamaması kafalarda soru işaretleri doğurmaya başladı.

Sosyal medyada da binlerce kişi, Hürriyet’e mazbata verilmemesini eleştiren paylaşımlarda bulunarak destek mesajları yağdırıyorlar.

 

PAZARTESİ’NE KADAR BEKLERİM…

 

Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Fatma Kaplan Hürriyet, “Derince’ye yapılan itiraz bir günde sonuçlandı ancak İzmit’e yapılan itiraz nedense bir türlü sonuçlandırılamadı. Pazartesi gününe kadar bekleyeceğim, yine sonuçlanmazsa gereğini yaparım. Sabrın da bir sınırı var” şeklinde konuştu.

 

‘Büyükşehir ile birlikte verecekler galiba’

 

Hürriyet, mazbata verilmemesini mizahi bir dille de değerlendirerek, “Galiba 5 yıl sonra Kocaeli Büyükşehir ile birlikte verecekler” dedi.

 

AdminAdmin