GÜNDEM
Giriş Tarihi : 31-05-2023 23:50

Hisarcıklıoğlu'ndan Şerifalioğlu'na önemli görev

TOBB Genel Kurulu'na katılan GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi. Hisarcıklıoğlu'nun, "Siz bundan böyle Kocaeli'deki elimiz ayağımızsınız" dediği öğrenildi.

Hisarcıklıoğlu'ndan Şerifalioğlu'na önemli görev

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 79. Genel Kurulu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasını yaptığı genel kurulda ilimizdeki sanayi ve ticaret odalarının temsilcileri de hazır bulundu. Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu da o isimlerden biriydi. Şerifalioğlu, genel kurulun ardından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.

GÜZEL İŞLER YAPIYORSUN

Ticaret hayatının iki önemli ismi Hisarcıklıoğlu ve Şerifalioğlu, bir süre sohbet etti. TOBB Başkanı'nın, Şerifalioğlu'na "Çalışmalarını yakından takip ediyorum. Güzel işler yapıyorsunuz. TOBB'un Kocaeli'de eli ayağı, gözü kulağısınız. Başarılı çalışmalarının devam edeceğinden ve bizi Kocaeli'de en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç şüphem yok" dediği öğrenildi. Şerifalioğlu'nun da övgü dolu sözler nedeniyle teşekkür ettiği ve "Bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz" yanıtı verdiği öğrenildi.

AdminAdmin