SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 11-05-2022 15:38

''Hedefimiz 2. lig''

''Hedefimiz 2. lig''

Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Arif Gülen düzenlediği basın toplantısında sezonu değerlendirdi yeni sezon hakkında bilgilendirmede bulunurken tüm camiadan destek istedi.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen Asbaşkan Eren Ertuğrul Işık, Genel Koordinatör Uğur Kılıç’ın da katıldığı basın toplantısında Başkan Arif Gülen’in konuşmasının satır başları şöyle;’’

*Çok önemli ve tarihi bir sezon geçirdik. 30 yıldır amatör yüzü görmeyen takımımız yine 3. ligde devam edecek. Başarılıyız diyemeyiz ama bir tecrübe yaşadık.  Transfer tahtasını açtık. Transferler yapılmasını sağladık. Borçları ödedik takım 3. Ligde mücadele etti. Sezon öncesi gençlerden oluşan bir kadro kurduk onlar da tecrübe edindiler. 3,5 sezonda 6 hoca değiştirdik. Hatamız, Türk futbolunu hafife aldık bizi girdaba çektiler, kumpasları gördük, hakemleri gördük, rakiplerimizin bakış açılarını gördük, futbolun sadece futboldan ibaret olmadığı gördük.

*18 genç futbolcuyu profesyonel yaptık Türk futboluna kazandırdık. Bir çoğu yurt genelinde takımlarda oynamaktalar. Türk futboluna değerler kazandırmak suçsa suçluyuz. Birde şu var küme düşmemek için oynadık ancak oynadığımız maçlara bakın biraz şansımız olsaydı bu takım play off oynardı.

*Genç futbolcularla lige başladık ama araya ağabeylerinde katılması gerektiğini gördük ve öyle yaptık. Iğdır, İskenderun, Düzce, Aksaray milyonlarca lira harcadılar biz ise 3 Milyon TL harcadık.

*Takımızdaki futbolcuların yüzde 80’ninin sözleşmesi sona erdi. Tolgay Hoca ile devam edip etmeme yönünde görüşmelerimiz olacak tabii ki. Yeni sezon için bütçe hedef çalışması yapıyoruz. Yeni sezonda hedefimiz kulübü geçen sezon olduğu gibi bu sezon yalnız bıraktırmamak. Kimseye kapıyı kapatmadık artık kulübe bakış açılarının değişmesini istiyorum. Bayramoğlunda Milletvekilinin otellerini ziyaret ettik ancak 4. Sorumlu ile görüşebildik 5 bin TL bile reklam vermediler. Bu mu Darıcalılık? Siyaset yapmıyorum, kimseye kapıyı kapatmıyorum. Tek derdimiz Darıca G.B çatısı altında toplanmak bu değeri yaşatmak. Herkese kucak açtık, bölgenin değeri olan bu takımın maçlarımıza gelin dedik. Derdimiz bu. Ama dün yanımızda olanlar bugün telefonlara bile çıkmıyorlar. Daha ne yapayım. Kaos istiyorlarsa o zaman kulübü Kars Gençlerbirliğimi yapalım. Bunu mu istiyorlar. 30 Milyon TL getirene bu takımı vermem. Benim derdim para değil.

*Darıca’da aidiyet sahiplenme yok ne yazık ki. Başarı için kimse bir şey yapmıyor. Galatasaray ile Türkiye Kupası 5. Tur maçı oynadık. Tüm Türkiye’de ses getirdik ama bölgemizde kimse tebrik bile etmedi. Biraz samimi olalım. Kimse kusura bakmasın herkes yaptıklarımıza saygı göstermek zorunda. Biz işimizi yapıyoruz. Kimi konuşur kim de hem konuşur hem işini yapar.

*10 milyon 150 bin TL giderimiz var.  6 milyon TL ise gelirimiz oldu. Bunun 2 milyon TL’si borçlara gitti. 6 Milyon TL cebimizden para harcadık.

*Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile bir meselem yok. Defelarca aradım bir dönüş bile yapmadı. Kendisinden para falan da beklemiyorum bir maçımıza bile gelmedi. Vali bey aradı tebrik etti Başkan Büyükakın ise bırakın aramayı Kocaelispor’a 5 Milyon TL prim verdi. Biz selam bile vermeyecek kadar ne yaptık. Ben siyasi kimliğimi bir kenara bıraktım ben kulüp başkanıyım. Biz Kocaeli’nin 3. Ligde oynayan takımıyız. Gebzesporlular, Darıcalılar size oy verdi. Bunun karşılığı bu mu? Peki mesele ne? Ben Kocaelispor düşmanı değilim Kocaelispor süper ligde oynamalı, bizlerde diğer takımlarımız da birinci, 2. Liglerde oynayalım. İlimizin değeri artsın düşüncemiz bu. Biz bir bütünüz ama adalet istiyoruz. Tahir Başkandan yeni sezonda beyaz bir sayfa açmasını bekliyoruz.

*Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile çok iyi bir diyoloğumuz var. Elinden geleni yapıyor.Birbirimiz anlıyoruz. Bize, 400 bin TL altyapı, 140 bin TL kamp, 150 Bin TL prim olmak üzere 690 bin TL desteği olmuştur. Kendisine camiamız adına teşekkür ediyorum.

*Yeni sezonda hedefimiz; iyi transferlerle bir play off ve devamında 2. Ligi hedefliyoruz. Darıca G.B’nin iyi yerlerde olması en büyük arzumuz. Her kesimin desteğini bekliyoruz.

*Taraftarlarımız bizim her zaman en büyük destekçimiz aradaki çıban başları belli onlar ayrıldı.Taraftarlarımıza bugüne kadar verdikleri destek için teşekkür ediyorum.

 

AdminAdmin