Astroloji
Giriş Tarihi : 13-03-2023 11:52

Hangi Burcu Neler Bekliyor?

13 Mart Pazartesi burç yorumları açıklandı! İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Hangi Burcu Neler Bekliyor?

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta ve bu sıralar gökyüzündeki Balık ve Koç etkisi devam ederken biraz kaygılısınız. Hayalperest, yas duygusuyla iç içesiniz. Kendinizi belirsiz durumlar içinde bulabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar olacaktır. Mars İkizler etkisiyle kardeşleriniz ve yakın arkadaşlarınızla duygu ve mantık gel gitleriniz var. Bazı tartışmalı durumlar yaşayabilirsiniz. Bu hafta plan yapmayın. Yalnızca durun. Size iyi gelen şeyleri daha fazla yapmaya çalışın. Kalben yakın olduğunuz insanlarla iletişimde kalın.

Hafta ortasında Ay Oğlak enerjisiyle çok çalışmak, iş yerinizdeki itibarınızla ilgili kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Başarı odaklı olacaksınız. Kariyeriniz için net ve olgun kararlar vereceksiniz.

Hafta sonu Venüs Boğa geçişinde öz değerinizle ilgili konular gündeminizde. Parayı değerlendirmek veya elinizdeki yatırımları, maddi kaynakları en iyi şekilde kullanmak için verimli bir dönem. Uzun vadeli yatırımlar yapacaksınız. Bereketiniz artacak. Koç Yeniayı yaklaşırken her şey bu haftadan sonra bir ivme kazanacak.

Boğa ve Yükselen Boğa

Haftalık burç yorumları yazımızda Boğa burcuna geldi sıra. Bu hafta gökyüzündeki Balık ve Koç etkisi devam ederken, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili kontrolünüz dışında gelişen olaylar yaşayabilirsiniz. Hedefleri belirlemekte zorluk çekeceksiniz. Büyük çemberinizde kime güveneceğinizi şaşıracaksınız. Topluluk içindeki yerinizle ilgili illüzyona düşmeye oldukça açıksınız. Etrafa boş gözlerle bakmanız çok normal bu süreçte. Mars İkizler etkisiyle öz değerinizle ilgili yakınlarınızla bazı konuşmalar yapabilirsiniz.

Hafta ortasında Ay Oğlak enerjisiyle uzun vadeli hedeflerinizle ilgili netlik çerçevesinde karar vermek isteyebilirsiniz. Ama zaman öyle bir zaman değil. Bunun için kendinizi zorlamamanız iyi olacaktır.

Hafta sonu Venüs Boğa geçişi yüzünüzü güldürecek. Öz değerinizi gözetmek isteyeceksiniz. Sevildiğinizi hissedeceksiniz. Belki dış görünüşünüzü değiştirmek isteyeceksiniz. Şans sizden yana olacak. İlişkiler açısından da iyi gelişmeler yaşayacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler

Mücadele ediyorsunuz ama bir sonuca varamıyorsunuz değil mi? Bu hafta ve gökyüzündeki Balık ve Koç etkisi devam ederken, kariyer alanında değişken etkiler altında olacaksınız. İtibarınız, duruşunuz, kendinizi üslerinize karşı nasıl ifade ettiğinizle ilgili durumlar var. Bu konularda biraz muallakta kalacağınız bir haftaya girdiniz. Doğruyu ve yanlışı ayırt etmekte zorlanacaksınız. Akışta olmak size iyi gelecek. Bu dönemde ‘olmayan’ ne varsa Mars İkizler etkisiyle konuşarak çözmek isteyeceksiniz. Bedenen yorulmamaya özen göstermelisiniz. Bu hafta çok mücadele etmeden olup biteni gözlemleyin.

Hafta ortasında Ay Oğlak enerjisiyle ailenin ortak yatırımlarıyla alakalı konularda, cinsellik ve dönüşüm, metafizik konularında bazı önemli ve net kararlar vermek isteyebilirsiniz. Hırslı bir tavırda olacaksınız

Hafta sonu Venüs Boğa geçişiyle beraber ılımlı, yumuşak bir evrede olacaksınız. İlişkiler anlamında da sosyalleşmek değil, durmak, olanı gözlemlemek isteyeceksiniz. Belki biraz üşengeçsiniz. Yeni bir ilişki yerine koşullarınızı değerlendirmek ve içsel olarak ne yapmak istediğinizi görmek isteyeceksiniz. Parasal olarak kadersel fırsatlar var.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Haftalık burç yorumları yazımızda sıra Yengeç’te. Bu hafta ve bu sıralar gökyüzündeki Balık ve Koç etkisi devam ederken siz de hayal ve gerçeği ayırt etmekte zorlanacaksınız. Yurt dışı, uluslararası, hukuki işleriniz varsa bu ara sonuca vardıramazsanız kötü hissetmeyin. Belgelerle işiniz varsa bununla ilgili de yanılmaya açık bir zaman dilimindesiniz. Süreci tek başınıza yönetemiyorsunuz. Akademik açıdan da belirsizliklerin olduğu bir hafta bu. Yanıltıcı konuşmalar veya arkanızdan dönen konuşmalar olabilir. Sessizce gözlem yapın. Olmuyorsa bırakın kalsın.

Hafta ortasında Ay Oğlak enerjisiyle ikili ilişkilerinizle ilgili temalar söz konusu olacak. Ayrıca anlaşma, sözleşme imzalamakla ilgili durumları da netliğe kavuşturma güdünüz çok fazla olabilir. Biraz duygu ve mantık havuzunda yüzeceksiniz. Dengeyi bulmak için kendinizle mücadele etmeyin.

Hafta sonu Venüs Boğa geçişiyle beraber size sosyal çevrenizden güzel destekler gelecektir. Çevrenizdekilerin dikkatini çekeceğiniz üç hafta var önünüzde. Sevip, sevileceksiniz. Hayallerinizi köklendirmek için özellikle kadın arkadaşlardan destek alacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bu hafta gökyüzündeki Balık ve Koç etkisi devam ederken ailenizin ortak yatırımları konusunda herkesle birlikte karar almanız gereken bir haftaya girdiniz. Krizler, ortak yatırımlar, krediler, borçlar, gelir-gider dengesi, ödemeler, psikolojik durumunuz, bilinçaltınız gibi temalarda sizden gizlenen veya sizin gizlediğiniz ne varsa ortaya çıkacak. Kime güveneceğinizi ve kiminle konuşacağınızı pek bilemediğiniz bir hafta bu. Sürekli geçmişe takılıp kalma konusunda da kafanızda bir sürü soru işareti var. Ruh sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Hafta ortasında Ay Oğlak enerjisiyle çalışma ortamınızda bazı duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Netleşmek isterken krizli durumlar ortaya çıkabilir. Sorumluluklarınızın üzerinize geldiği birkaç gün geçireceksiniz. Çalışmak isterken değişken durumlardan ötürü beyniniz yanabilir.

Hafta sonu Venüs Boğa geçişiyle artık kariyer anlamında uzun zamandır verdiğiniz o emeklerin karşılığını köklü bir şekilde ve somut olarak almaya başlayacaksınız. Bereketli olacak bu açıdan. İtibarınız olumlu etkilenecek. Takdir edilmeye başlayacaksınız bu haftadan sonra. Üstlerinizin dikkatini çekmeye başlıyorsunuz.

Başak ve Yükselen Başak

Bu hafta ve bu sıralar gökyüzündeki Balık ve Koç etkisi devam ederken ilişkilerinizle ilgili konularda belirsizliklerin içinden geçeceksiniz. Her türlü ilişkilenmede net kararlar alamayabilirsiniz. Doğruyu yanlışı rahatlıkla ayırt edemeyeceksiniz. Yeni bir ilişki, ortaklık için pek uygun bir haftada değilsiniz. Karşınızdakini gerçek kişiliğiyle göremeyeceksiniz bu nedenle illüzyona kapılmamaya dikkat edin. Bir yandan da sezgileriniz çok güçlü olacağı için onlara bu sıra daha fazla güvenmeyi seçmeniz yararınıza olacaktır. Kariyeriniz açısından da yoğun bir çaba içindeyseniz etraftan tam bir destek alamıyormuş gibi hissedebilirsiniz.

Hafta ortasında Ay Oğlak enerjisiyle aile, yuva, anne, dişil atalar, geçmişiniz, duygularınız ve köklerinizle ilgili temalar birkaç gün gündeminizde olacak. Duygu ve mantık arasında gidip gelebilirsiniz. Ev içindeki sorumluluklara vakit ayırmak isteyeceksiniz.

Hafta sonu Venüs Boğa geçişiyle uzun vadeli hedeflerinizde, uluslararası işlerde, belge ve hukuki süreçlerle alakalı somut sonuçlar alacağınız bir döneme gireceksiniz. Hedeflerinizi köklendireceksiniz. Kalıcı çözümler gelecek size. Fırsatlar ayağınıza gelebilir bu hafta sonu.

Terazi ve Yükselen Terazi

Haftalık burç yorumları yazımızda sıra Terazi’de. Bu hafta ve bu sıralar gökyüzündeki Balık ve Koç etkisi devam ederken çalışma ortamınızla alakalı bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Değişken etkiler hakim. Ne olup bittiğine anlam veremediğiniz bir haftadasınız. Sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanacaksınız. Hayallere dalıp gideceksiniz gibi duruyor. İş ortamınızda ve gündelik yaşamınızda sınırlarınızı çizmeye özen gösterin. Fazla sempatiksiniz. Bağımlılıklarınızı rutine çevirmeye çok meyillisiniz ama sağlığınıza bu hafta daha çok dikkat etmelisiniz. Ayaklarınızı sıcak tutun.

Hafta ortasında Ay Oğlak enerjisiyle yakınlarınızla olan iletişiminizde netliğe ve kararlı olmaya özen göstereceksiniz. Kardeşlerinizle veya yakınlarınızla plan yapmak isteyebilir ve bu planları konuşmak için kendinizi sorumluluk altında hissedebilirsiniz.

Hafta sonu Venüs Boğa geçişiyle maddi açıdan çözüm beklediğiniz konular varsa bunlar için olumlu bir sürece gireceksiniz. Cinsel açıdan da dikkat çekeceğiniz bir süreçtesiniz. Bir yerden beklediğiniz bir para varsa bu hafta sonu elinize geçebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bu hafta ve bu sıralar gökyüzündeki Balık ve Koç etkisi devam ederken sahnede ve hayatınızın merkezinde neredesiniz? Sorusunun cevabıyla başlayabilirsiniz. Yetenekleriniz, hobileriniz, içinizdeki çocuksu neşe, aşk hali, şükür hali… Hepsini sezgilerinize güvenerek değerlendirmeye başlayın. Bu hafta kendinizi ifade ederken vizyonunuza gelenleri o sanatçı ruhunuzla aktarın. Netleşmekte zorlansanız da akıtmaya ve olanı olduğu haliyle görmeye bakın. Sevilmeye, sarılmaya, bir hissetmeye ihtiyacınız var. Romantizmde bu hafta sınır tanımıyorsunuz. Güven konusunda insanlara biraz daha temkinli yaklaşmayı deneyin.

Hafta ortasında Ay Oğlak enerjisiyle yakınlarınızla olan iletişiminizde netliğe ve kararlı olmaya özen göstereceksiniz. Kardeşlerinizle veya yakınlarınızla plan yapmak isteyebilir ve bu planları konuşmak için kendinizi sorumluluk altında hissedebilirsiniz.

Hafta sonu Venüs Boğa geçişiyle ilişkilerinizde güzel gelişmeler olacak. Bu hafta biraz daha dişinizi sıkın. Tüm belirsizliklerin yavaş yavaş sonlandığı ve bulutların dağıldığı, ilişkilerde ne istediğinizi daha somut bir şekilde göreceğiniz bir hafta sonu sizi bekliyor. Aşk olsun!

Yay ve Yükselen Yay

Bu hafta ve bu sıralar gökyüzündeki Balık ve Koç etkisi devam ederken biraz sağlık konularıyla uğraşacaksınız. Karmaşık bir hafta olacak. İlk günler benliğinizi yeniden yapılandırmaya dair içgüdüsel bir ihtiyaç hissedebilirsiniz. İçinizde bir ateş enerjisi olacak. Ev, yuva, aile, aile büyükleriniz ve hatta üstleriniz, geçmişiniz, dişil atalarınız gibi temalar gündeminizde olacak. Yas duygusu ile geçmişe takılı kalabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin sizin için doğru olup olmadığını belirlemek de güç. Biraz samimiyet sorgulayacaksınız. Eviniz için de çok para harcamamaya bakın bu hafta.

Hafta ortasında Ay Oğlak enerjisiyle parasal açıdan bazı düşüncelerinizin yoğun olduğu birkaç gün geçireceksiniz. Harcamalarınızın planını yapmak ve maddi sorumluluklarınıza yeniden bakmak size iyi gelecektir.

Hafta sonu Venüs Boğa geçişiyle çalışma ortamınızda düzen ve istikrar aradığınız birkaç günle beraber, sorumluluklarınıza daha da köklendiğiniz bir dönem de kapıda. Kafanızdaki iş için bir ekip kurabilirsiniz. Düzenli ve istikrarlı olmak isterken biraz üşengeçlik de var üzerinizde tabii.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Haftalık burç yorumları yazımızda sıra Oğlak’ta. Bu hafta ve bu sıralar gökyüzündeki Balık ve Koç etkisi devam ederken yakınlarınız, kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınızla ilgili gündemleriniz devam ediyor. Sosyal medya ve iletişim temalarında illüzyonlara açık bir hafta olacak. Bu hafta kimseye söz vermemek daha sağlıklı olacaktır. Sezgilerinizle aldığınız kararlar varsa etki altında kolayca kalabilirsiniz. Kulağınıza gelen bilgileri iki kez süzgeçten geçirin. Çalışma ortamınızla alakalı seçimler söz konusu. Gündelik rutininize ve sağlığınıza özen gösterin.

Hafta ortasında Ay Oğlak enerjisiyle kendinizi dışa karşı ifade ederken daha net ve kararlı bir tavır takınacaksınız. Sorumluluk duygusunu yüksek hissedeceğiniz birkaç gün var önünüzde. Bu belirsizlikler içinde mantıklı adımlar atmak isteyeceksiniz. Kendinizi anlık hırslarla zorlamamaya çalışmanızda yarar var.

Hafta sonu Venüs Boğa geçişiyle bereketiniz artacak. Üretken, yaratıcı, doğurgan ve yeteneklisiniz. İlişkide, aşkta, flört ederken sizi daha çok beğenecekler. Popülersiniz. Kendinize güveneceksiniz. Kadersel anlamda ilişkisel açıdan sürprizlere açık olacaksınız.

Kova ve Yükselen Kova

Bu hafta ve bu sıralar gökyüzündeki Balık ve Koç etkisi devam ederken doğru eylemleri bulmakta biraz zorluk çektiğiniz bir haftadasınız. Parasal anlamda bir boşluğa düşmek, maddi karşılıkları alamamak, ne yapacağınızı bilememek gibi durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Finansal güvenliğiniz tetiklendiğinde köksüzleşmiş de hissedebilirsiniz. Doğru seçimler yapamayabilirsiniz. Finansal anlamda varsa çocuklarınızın geleceğini düşünerek kararlar almanızda yarar var. İlişkilerinizde sınır çizmekte zorluk çekebilirsiniz. Kendi değerlerinizi gözetmeniz gereken bir hafta bu hafta.

Hafta ortasında Ay Oğlak enerjisiyle kendinizi biraz soyutlamak isteyebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişecek olaylar yaşadığınız zaman fevri ve net tepkiler vermemeye özen gösterin. Kendinizi çok zorlamamaya özen göstermeniz gereken, olmayanı olmadığı haliyle bırakmanız gereken birkaç gün geçireceksiniz.

Hafta sonu Venüs Boğa geçişiyle evinize ve yuvanıza huzur gelecek. İtibarınız artacak. Evinizin içini güzelleştirmek isteyeceksiniz. Annenizle, atalarınızla, dişil enerjinizle ilgili temalarınız daha da güçleniyor. Öz değerinizi önce kendi kalbinizde parlatmanız çok önemli. Olumlu gelişmeler var. Kadersel bağlantılar da söz konusu olacak.

Balık ve Yükselen Balık

Bu hafta ve bu sıralar gökyüzündeki Balık ve Koç etkisi devam ederken benliğinizle ilgili konularda kendinizi yeniden doğuracağınız bir sürece gireceksiniz. Dayanıklı ve güçlü olacaksınız. Hayatı daha ciddiye alacaksınız. Hedeflerinizi henüz netleştirmekte zorlansanız da önünüzde uzun bir zaman var. Kafanızı toparlayamadığınız için kendinizi kurban ve suçlu hissetmeyin. Bağımlılıklarınızdan uzak kalmaya çalışın. Buna her türlü bağımlılık dâhil. Sezgilerinizle ve rüyalarınızla yol almak bu hafta başında size iyi gelecek. Enerji alanınızı korumaya bakın.

Hafta ortasında Ay Oğlak enerjisiyle sosyal çevrenizde, büyük çemberinizin içinde sorumluluk sahibi olma dürtünüz artabilir. Topluluklar için daha çok çalışmak ve işe yaramak isteyeceksiniz. Planlı ve disiplinli çalışacaksınız.

Hafta sonu Venüs Boğa geçişiyle yakın arkadaşlarınızdan, kardeşlerinizden destekler görebilirsiniz. Sevgi dolu bir enerjidesiniz. Değerinizi bildiklerini gördüğünüz zaman siz de sosyal olarak daha kendinizden emin hissedeceksiniz. Bedeninize köklendiğiniz bir hafta olsun.

Zehra KüçükZehra Küçük

Zehra Küçük(Web)