EKONOMİ
Giriş Tarihi : 24-12-2015 03:49

GTOda toplantı

GTOda toplantı

Gebze Ticaret Odası(GTO) ve ING Bank işbirliğiyle GTO üyelerine “E-Fatura, ING Güvence, ING Menkul ve Özel Bankacılık Ürünleri ile Bireysel Emeklilik” konularındaki bankacılık hizmetleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. GTO meclis salonunda yapılan programa; GTO Başkanı Nail Çiler,  ING Bankası İstanbul Anadolu Bölge Müdürü Cüneyt Şevli, banka yöneticileri, GTO üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail ÇİLER, Gebze Ticaret Odası olarak, üyelerin kanun ve mevzuatlarla ile ilgili düzenlemeleri güncel olarak takip ederek zaman ve finansman kayıplarını minimize etmeleri için bu tür bilgilendirme toplantılarına büyük önem verdiklerini ifade etti. Konuşmasının devamında değişen dünya koşullarına ayak uydurmak gerektiğine dikkat çeken Çiler, her şeyin elektronik ortamda yapılabiliyor olmasının dürüst çalışan sanayici ve tüccarın yükünü de azalttığını belirtti. Çiler ayrıca; 01.01.2016 tarihi itibariyle bir çok mükellef için zorunlu hale gelecek E-fatura uygulamasının kapsamı, avantajları ve istatistiki bilgileri katılımcılarla paylaştı.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’ den sonra kürsüye gelen ING Bank İstanbul Anadolu Bölge Müdürü Cüneyt ŞAVLI selamlama konuşması yaparak, başta GTO olmak üzere toplantının düzenlemesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, ING Bank Yöneticileri tarafından “E-Fatura, ING Güvence, ING Menkul Ürünleri, Özel Bankacılık Ürünleri ve Bireysel Emeklilik” konularındaki bankacılık hizmetleri hakkında sunum yapılarak katılımcılar bilgilendirildi.

Toplantı, soru-cevap bölümünün ardından, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ile Meclis Üyesi Sevgi Çilerin Oda adına ING Bank İstanbul Anadolu Bölge Müdürü Cüneyt Şevliye hediye takdimi ile son buldu.

AdminAdmin