SAĞLIK
Giriş Tarihi : 26-09-2019 11:08

GTO yine bir ilki yaptı!

GTO yine bir ilki yaptı!

İlçenin gelişmesine ve kalkınmasına ekonomik, sosyal kültürel alanda olduğu eğitimdede yaptığı projelerle büyük değer sağlayan Gebze Ticaret Odası bugüne kadar eğitime 3 milyon 623 bin 810 TL destek sağladı. Türkiye’de 365 Oda arasında akıllı Oda sisitemini getiren ilk Oda oldu.

Gebze Ticaret Odası Müşterek Meslek Komite ve Meclis Toplantısı yapıldı. Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Türkiye genelindeki Odalar arasında GTO’nun proje ve kuluçka merkezi olarak lanse edilmesinin gurur verici olduğunu söyledi. Çiler, bu başarının Gebze için önemli bir başarı olduğunu söyledi.  Çiler Türkiye’de 365 Oda arasında akıllı Oda sisitemini getiren ilk Oda olduklarını ifade etti. ‘’ Bilgi toplumu olmazsak ihtiyaç toplumu oluruz’’ diyen Başkan Çiler, bunun için Oda olarak eğitime büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Eğitim anlamında ciddi projeler ürettiklerinin altını çizen Başkan Çiler, 3 milyon 623 bin 810 TL tutarında eğitime destek sağladıklarını ifade etti.

10-11-12 Ocak tarihlerinde Sarıkamış Şehitlerini anmak için Sarıkamış’a gideceklerini vurgulayan Başkan Nail Çiler burada ayrıca iş forumu da düzenleyeceklerini vurguladı.

Bu arada meclis toplantısı öncesi Muharrem ayı nedeniyle üyelere aşure ikramı yapıldı.

 

AdminAdmin