SİYASET
Giriş Tarihi : 13-08-2023 09:25

Gökhan Orhan yeniden aday

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, 27 Ağustos tarihinde gerçekleştirelcek olan Gebze ilçe kongresinde yeniden aday olduğunu açıkladı. Gökhan Orhan’ın açıklaması şöyle;

Gökhan Orhan yeniden aday

Bilindiği üzere 3.5 yıldır büyük bir gayret ve özveri ile yönetim kurulumuz, Meclis Üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız ve üyelerimiz ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe yönetimi görevini yürütüyoruz. Pandemi dönemine denk gelen görev süremizin çalışmalarımızı etkilemeden sahada aktif olarak hep yer aldık. Her kademesinde sorumluluğunu ve ciddiyet bilincini içselleştirerek görev yaptığım partimde büyük bir onurla ilçe başkanlığını da layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Ülkeye nice başbakanlar, bakanlar, devlet adamları yetiştirmiş Gençlik Kolları ocağında yetişmenin haklı gururunu yaşıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin kurucu iradesi olup, en karanlık dönemde bile milletine umut olmuştur. En çetin fırtınalarda bile verdiği mücadelelerden hep daha güçlü çıkmıştır. Tüm baskılara, engellemelere, karanlık zihniyete rağmen bu ülkede demokrasinin ve aydınlığın teminatıdır olmaya da devam edecektir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu göreve geldiği ilk günden itibaren gerek parti içinde gerek toplum nezdinde büyük bir değişim ve dönüşümün mimari olmuştur.

Genel başkanımıza yol arkadaşlığı yapmanın onurunu hep yaşayacağım. Devletinin tüm kaynaklarının tek adam diktasına teslim edildiği, medyanın, kolluk kuvvetlerinin gücünün sonuna kadar kullanıldığı ülkemiz için son derece hayati bir önem taşıyan bir seçim süreci yaşadık. İnandık, mücadele ettik yeri geldi günlerce evlerimize dahi gidemedik. Elbette isterdik ki Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapalım ancak tek adam diktatörlüğüne galip gelemedik. Mücadeleden asla vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Önümüzdeki yerel seçimlere odaklandık. Çünkü şunu biliyoruz ki ülkemizin acilen kucaklaşmaya, yaralarını sarmaya ve engin hoşgörüyle yola çıkan yeni bir yönetim anlayışına ihtiyacı vardır. Bu yolda ilk basamak yerel yönetimler ve dolayısıyla CHP ilçe yönetimleridir. Yerelden örgütlenmeyen her anlayış çökmeye mahkumdur. Sağlam ve emin adımlarla ilerlemek için en önemli basamağımız önümüzdeki parti içi seçimlerimizdir. Ancak bir şey unutulmamalıdır. Bu seçim sadece daha iyiye varmak adına çıkılan geçici bir yoldur. Seçimler geçici, yoldaşlık bakidir. Bu yüzden çıktığım bu yolda, geçmiş dönemde yönetimlerde yer alan birlikte görev yaptığım kurul arkadaşlarım ya da bu dönem aday olarak yer almak isteyen bütün yoldaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Özgürce bir geleceğe hep beraber yol almak eminim ki hepimizin ortak temennisidir. Bu nedenle Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanlığına tekrar aday olduğumu siz kıymetli parti üyelerimiz ve kamuoyuna bildiririm.

AdminAdmin