SPOR
Giriş Tarihi : 05-03-2023 17:58

Gergin maç, kötü sonuç!

BAL Ligi 14. Grup’un namağlup lideri Gebzespor, bugün kendi sahasında ilk yenilgiyi Cankurtaranspor karşısında aldı. 1-2.

Gergin maç, kötü sonuç!

Maçın kadın hakemi Asen Albayrak çok gergin geçen maçı soğukkanlı bir şekilde yönetirken, Cankurtaranlı futbolcular oyunu çirkinleştirerek Gebzeli sporseverlerden büyük tepki topladılar.

Maça çok iyi başlayan Mor Menekşeler, gol pozisyonu için yükselirken Cankurtaran’ın golü ile soğuk duş yaşadı. 39’uncu dakikada Tolga Keskin ile Cankurtaran 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan ve rakip kaleye yüklenen Gebzespor, maçın 48’inci dakikasında Kerem Az’ın şık kafa golüyle skoru 1-1’e getirdi.

İkinci gol için bastıran Gebzespor, kaleci Arif’in hatalı degajı yüzünden ikinci golü kalesinde gördü. Cankurtaran Nezih Bayramoğlu’nun golü ile 2-1 öne geçti.

 

Gebzesporlu eski futbolcuların provokasyonu tribünleri gerdi

 

Bu dakikadan sonra Cankurtaranlı oyuncular tribünleri germek için oyunu çirkinleştirmeye ve yavaşlatmaya başladı. Özellikle önceki sezon Gebzespor forması giyen Güven Güneri ve Erdi Taşkent, yaptıkları el kol hareketleri ile seyircilerin büyük tepkisini çekti.

Bu iki futbolcuya Cankurtaranlı kalecicisi Emre Tümler ve Nezih Bayramoğlu da eklenince tribünlerden büyük tepki gördüler.

Gebzesporlu eski futbolcu Güven Güneri, provokatör tavırlarını sürdürünce ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyunu terketti.

 

Gebzespor dünyaları kaçırdı

 

Gebzespor beraberliği yakalamak için tüm gücüyle Cankurtaran kalesine yüklenirken beklediği golü bir türlü bulamadı.

Mor Menekşelerin attığı 2 golün biri ofsayt diğeri de ‘elle oynama’ gerekçesiyle iptal edilirken, sayısız gol fırsatından da yararlanamadılar.

 

Maçın kadın hakemi iyiydi

 

Maçın kadın hakemi Asen Albayrak soğukkanlı yönetimiyle bu gerilim dolu maçı az hatayla tamamladı.

Asel Albayrak’ın yardımcılıklarını, yine Ankara bölgesinden Elçin Kaba ve Zafer Doğukan Asan yaptı. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Ersan Yozgat görev yaptı.

AdminAdmin