EKONOMİ
Giriş Tarihi : 21-05-2023 00:49

Genç iş kadınından duyarlılık

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ülke genelinde başlatılan yardım kampanyasına Gebzeli İş Kadını Şennur Demir de destek verdi.

Genç iş kadınından duyarlılık

Şennur Demir, açılışını yaptığı Pamela çocuk giyim mağazasının gelirinin yarısını "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedelere bağışladı.

Gebze Hacıhalil mahallesi, Atatürk caddesinde açılan PAMELA Bebek Çocuk Giyim mağazası hizmet kalitesi ve sürdürülebilir ticaret ahlakı ile fark yaratmayı hedefliyor. Birbirinden seçkin çok geniş ürün yelpazesi, kaliteli ve ekonomik hizmet anlayışı, 0-14 yaş aralığında ki ürün gamı ile giyim tekstiline yeni soluk olmayı hedeflediklerini belirten iş kadını Şennur Demir, “ Türkiye’nin en seçkin markalarının geniş kreasyonlarını en uygun fiyatlarla Gebzelilerle buluşturuyoruz. Gerçekleştireceğimiz açılışımızın gelirinin yarısını 6 Şubat’ta hepimizi yasa boğan depremin yaralarının sarılması için depremzedelere bağışlama kararı aldık” dedi.

PAMELA Bebek Çocuk Giyim mağazasının açılışına; Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Başkanı Nurcan Çınar, Kars-Ardahan-Iğdır ve İş İnsanları Derneği (KAISİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Yalçın, Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı.

AdminAdmin