KÜLTÜR-SANAT
Giriş Tarihi : 11-01-2020 22:31

GEGACE’den muhteşem gece

GEGACE’den muhteşem gece

Gebze Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Holidayn-ınn Otel’de çalışan gazetecilerle buluştu. Etkinliğe bölge protokolünün yanı sıra çok sayıda STK Başkan ve Yöneticileri de katıldı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu üyesi de olan Gebze Gazeteciler Cemiyeti, 2019 yılının başarılı isimleri ve meslekte 25 yılını geride bırakmış isimlere ödüller verdi. Düzenlenen törene Gebze, Darıca ve Dilovası Belediye Başkanı, Milletvekili, Kaymakam, Siyasi Parti ve STK Temsilcileri katıldı.

Gebze Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği etkinliğe yoğun katılım oldu. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile düzenlenen ‘ödül 2019’ programına, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Akın, Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Büyükşehir Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, GTO Başkanı Nail Çiler, TGF Başkanı Yılmaz Karaca, Emniyet Müdürleri, Sağlık ve Milli Eğitim Müdürleri ile Siyasi Parti İlçe Başkanları ve çok sayıda STK Başkan ve yöneticisi katıldı. Katılımcılar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarken, ödül alanları tebrik ettiler.

CEMİYET’İN ÖDÜLLERİ
Gebze Ticaret Odası’nın ana sponsor olduğu geceye Holidayn-ınn Otel’i ev sahipliği yaptı. Büyükşehir Belediyesi’nin ödül alan gazetecilere bilgisayar hediye ettiği gecede, meslekte çeyrek asırı geride bırakmış isimler vefa ödülü aldı. Ayrıca 2019 yılının en başarılı gazetesi, internet sitesi, asayiş muhabiri, ajans muhabiri, sanat muhabiri ve en iyi köşe yazarı ödül aldı. Ödül töreninin ardından Cemiyet üyesi gazeteciler hep birlikte akşam yemeği yedi.

AdminAdmin