SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 03-02-2020 00:11

Gebze'yi salladılar (GÖRÜNTÜLÜ)

Gebze'yi salladılar (GÖRÜNTÜLÜ)

Ünlü oyuncular Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in başrol oynadıkları Baba Parası isimli filme Gebzeliler adeta akın etti.

Oyuncuların da bu akşam Gebze Center AVM’deki Cinemaximum’a geleceğini duyan izleyiciler sinemanın önünde adeta izdihama neden oldu.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir Gebzelilerle bol bol fotoğraf çektirdiler. Daha sonra ise filmin oynadığı 3 salona giderek izleyicilerle sohbet ettiler ve sorularını yanıtladılar.

Daha sonra ise ünlü sanatçılar, başrol oynadıkları filmi Gebzelilerle birlikte izlediler ve filmin sonunda da fotoğraf çektirip imza verdiler.

 

Yeni dizi ve filmler yolda

 

Ahmet Kural ve Murat Cemcir ayrıca Gebze Center AVM yönetim merkezinde gazeteci Levent Altun’un sorularını yanıtladı. Her filmde farklı karakterleri canlandıran ikili, yeni dizi ve filmlerin devam edeceğinin de müjdesini verdi.

Yakın zamanda bir dizi çalışması olacağını ve bu dizinin 10-15 bölüm süreceğini kaydeden ünlü oyuncular, Düğün Dernek ve Baba Parası filmlerinin devamı konusunda da izleyiciden olumlu dönüşler olduğunu ve bunu değerlendirebileceklerini söylediler.

Gebzelilerin büyük ilgisinden ötürü çok mutlu olduklarını belirten Ahmet Kural ve Murat Cemcir sempatik tavırlarıyla Gebzelilerin büyük ilgisini ve sevgisini kazandılar.

 

Film oyuncularının Cinemaximum ilgisi

 

Son dönemde yeni çıkan filmlerin oyuncuları Gebze Center AVM’deki Cinemaximum’a gelerek Gebzeli izleyicileriyle buluşuyorlar. Daha önce ‘Sıfır Bir’ ve ‘Türkler Geliyor’ filmlerinin oyuncularını Gebzeli izleyicisiyle buluşturan Cinemaximum, bu kez de Baba Parası oyuncularını buluşturdu. Cinemaximum’un genç ve başarılı müdürü Uğur Dalkılıç yakın dönemde başka filmlerin oyuncularını da getireceklerinin müjdesini verdi.

 

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

https://www.youtube.com/watch?v=PSNwq8VAnog

 

https://www.youtube.com/watch?v=rEy7tiNIErw

 

https://www.youtube.com/watch?v=WrXHc-LxHCM

AdminAdmin