SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 22-10-2020 18:46

Gebze Spor Akademisi turnuvası 25 Ekim'de başlıyor

Gebze Spor Akademisi turnuvası 25 Ekim'de başlıyor

Gebze Spor Akademisi’nin bu yıl ilkini gerçekleşeceği 1. Geleneksel Masterler Futbol Turnuvası 25 Ekim 2020 Pazar günü başlıyor. Turnuvanın kuraları çekildi.

Bülent Öndek, Ertan Bostan ve Habip Aydın’ın ortaklığında kurulan ve birçok branşta faaliyet gösteren Gebze Spor Akademisi, 25 Ekim tarihinde başlayacak turnuva ile Gebzelilere adeta futbol ziyafeti yaşatacak.

Gebze Teknik Üniversitesi’nin içerisinde tamamen yenilenen halı saha tesislerinde gerçekleştirilecek olan futbol turnuvasına Gebze’nin yanı sıra çevre illerden de katılımlar var.

İki ayrı grupta 6 takım yer alırken, her takım 5’er maç oynayacak ve ilk 4 sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselmiş olacaklar. Daha sonra ise eşleşmelerle Çeyrek Final, Yarı final ve final karşılaşmaları oynanacak ve şampiyon belli olacak.

 

Dereceye girenler ödüle doyacak

Turnuvada şampiyon olan takımın yanı sıra 2’nci takıma ve en centilmen takıma da kupa verilecek. Ayrıca şampiyon takımın tüm oyuncularına 500’er TL, 2’nci takımın oyuncularına da 250’şer TL verilecek. Ayrıca dereceye giren futbolculara madalyaları da takdim edilecek.

 

İŞTE KURA SONUCU GRUPTAKİ TAKIMLAR

 

Gebzespor’un renkleri olan Mor ve Beyaz olarak iki ayrı grup oluşturuldu. Buna göre Mor ve Beyaz grupta yer alan takımlar şöyle:

Mor Grup’ta yer alan takımlar

THY Yapı

Greenwich Coffee

Darıca Kardeş master

 Final Özel Eğitim Kurumları

Tatoğlu Otomotiv

Çayırova Master

 

Beyaz Grup’ta yer alan takımlar

Hayat Tıp Merkezi

Arapçeşme Diş Polikliniği

G.D.Ç. Halı sahalar birliği

GSAK Spor

Netba Spor

Doğru Hidrolik Darıca Master

 

AdminAdmin