GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-07-2019 08:49

Gebze Gazeteciler Cemiyetinde yeni dönem

Gebze Gazeteciler Cemiyetinde yeni dönem

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun en yeni üyesi olan Gebze Gazeteciler Cemiyeti, bu çatı altındaki ilk genel kurulunu dün gerçekleştirdi. TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, TGF Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun ve İstanbul Avrasya Gazeteciler Cemiyeti başkan vekili Murat Çaltepe’nin yönettiği genel kurulda Ahmet Oğuz yeniden başkanlığa seçildi.

 

Oğuz : “TGF’ye güç katacağız, güç alacağız”

 

Kongrede konuşan Gebze Gazeteciler Cemiyeti başkanı Ahmet Oğuz, “Bugüne kadar çok güzel çalışmalar yaptık, bundan sonra birlik ve beraberlik içinde çok daha güzel çalışmalar yapacağız. TGF çatısı altında olmaktan mutluyuz. Hem TGF’den güç alacağız, hem de güç katacağız. Bizi bu çatı altına alan TGF ailesine, genel başkanımıza ve TGF’nin Gebzeli yöneticisi Levent Altun’a teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

Karaca : “Gebze basınını kutluyorum”

 

TGF Genel başkanı Yılmaz Karaca da yaptığı konuşmada Anadolu basınının yaşadığı sorunları dile getirdi. Karaca, konuşmasında Anadolu basınının önemine değindi ve sorunlarının bir an önce çözülmesi gerektiğini vurguladı. Gebze basınına övgüde bulunan Karaca, “Nitelikli ve güçlü bir basın var. En son üyemiz Gebze Gazeteciler Cemiyeti. Bu bölgede ayrıca İstanbul Avrasya Gazeteciler Cemiyeti’ni bünyemize kattık. Gebzeli yöneticimiz Levent Altun ile bu bölgede büyük bir canlılık oldu. Hep birlikte çok daha güzel çalışmalara imza atacağız. Burada olmaktan çok mutluyum” diye konuştu.

 

YENİ YÖNETİM KURULU

Kongrede daha sonra seçimler gerçekleştirildi.

Yönetim kurulu üyeliklerine Ahmet Oğuz, İsa Turhan, Mesut Işık, Enes Malkoç, Olcay Karabağ, Macit Kardeş, Coşkun Korhan, Barış Ateş, Yavuz Ercan, Abbas Sır, Barış Dursun, Denetleme Kurulu üyeliklerine İrfan Yormaz, Ümit Ülker, Serkan Torun,  TGF delegeliklerine ise Ahmet Oğuz, İsa Turhan, Caner Pesen ve Mesut Işık seçildi.

Yönetim kurulu yedek üyeliklerine Adnan Ayvaz, Zeynel Oğuz, İbrahim Kardeş, Mustafa Aksoy, Erhan Durak, Engin Akçay, Büşra Kaya, Dilek Eroğlu, Leyla Kızılçin, Ayşegül Şahin, Ayşenur Oğuz, Denetim kurulu yedek üyeliklerine de Yusuf Metin Kandemir, Çağlar Akar ve Fatih Gürbüz seçildi.

AdminAdmin