YAŞAM
Giriş Tarihi : 12-01-2024 10:06

Gebze Gazeteciler Cemiyeti, Çalışan Gazetecileri unutmadı

Gebze Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir program gerçekleştirdi. Güzide Sosyal Tesisleri’ndeki programa protokol mensuplarının yanı sıra cemiyet üyeleri de büyük ilgi gösterdi.

Gebze Gazeteciler Cemiyeti, Çalışan Gazetecileri unutmadı

Program, geçtiğimiz günlerde cinayete kurban giden gazeteci Tülay Dağaşan ve ebediyete intikal etmiş gazeteciler için Kuran’ı Kerim okunması ve dua edilmesiyle başladı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Levent Altun günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmada, “Basın emekçilerinin sosyal ve ekonomik haklarını güvence altına alan 212 sayılı yasanın 1961’de yürürlüğe girdiği 10 Ocak, çalışan gazeteciler günü olarak kutlanmaktadır. Basının içinde bulunduğu sorunlar nedeniyle buruk olarak kutluyoruz. Gazetecilik fedakarlık gerektiren zor bir meslek, basın etik ve ahlak kurallarına uyarak bu mesleği onurlu bir şekilde sürdüren meslektaşlarımın bu anlamlı gününü kutluyorum” diye konuştu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş’ın da birer konuşma yaptığı programa Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa, Dilovası Belediyesi Özel Kalem Müdürü Recep Karakoç ve Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan danışmanı İbrahim Gürsel de katıldı.

Geceye ayrıca,  BRN Grup, Seykoç Alüminyum, Funda Can Papuç, Özel Gebze Merkez Prime Hastanesi, Güllüoğlu Pastanesi, Mobilyacılar Çarşısı, TNS Bilişim, İlk İz Estetik, Regav Gayrimenkul, Özelsin Koleji destek verdi.

Konuşmaların ardından hediye çekilişleri gerçekleştirildi. Program, toplu fotoğraf çektirilmesi ve tüm üyelere hediye takdim edilmesiyle sona erdi.

AdminAdmin