SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 13-08-2020 07:51

Gebze'de Koronavirüs önlemleri

Gebze'de Koronavirüs önlemleri

Gebze’de koronavirüs denetimleri sürüyor. İçişleri Bakanlığı genelgesi ve Kocaeli Valiliği koordinesinde “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimler kapsamında Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu Gebze'nin en işlek kafeler, lokantalar, taksiler, toplu taşıma araçları ile kamuya açık tüm alanlarda tam zamanlı denetimler gerçekleştirdiler.
İlçe genelindeki denetimlerin periyodik aralıklarla devam edileceğinin bilgisini veren Kaymakam Güler; “Koronavirüs tedbirleri kapsamında artık daha sıkı denetimler gerçekleştireceğiz . Gebze ilçemizdeki bu denetimlerin en önemli amacı Gebzeli vatandaşlarımızı  uyarmak, salgınla mücadeleyi hep birlikte gerçekleştirerek, topyekün  başarıya ulaşmak. Gelinen aşamada ise son günlerdeki vaka sayılarını göz önünde bulundurulduğumuzda, hayatımızın her alanında bu  mevcut tedbirlere uyulmasının öneminin bir kez daha ortaya çıktığını görüyorum” dedi.

GEBZE’DE DENETİMLER ARTIK KESİNTİSİZ VE SÜREKLİ OLACAK

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ise; “ Sağlık Bakanlığı’mızın salgın çalışma ve yönetim rehberi doğrultusunda hazırladığımız formlar ile süreklilik taşıyacak şekilde kamuya açık tüm alanlardaki işyerlerine tam zamanlı olarak denetimler ve kontroller yapmaya devam ediyoruz. Koranavirüsü salgınıyla mücadele amacıyla alınan tedbirlerle beraber belirlenen kurallar noktasında, gerek işletme sahiplerinin ve hizmet sağlayıcıların gerekse vatandaşlarımızın bilinçlendirilmelerini ve kurallara en üst seviyede uymalarını sağlaması amacı ile Gebze ilçemizde denetimlerimiz kesintisiz ve süreklilik teşkil edecek şekilde devam edecektir. Denetimler sırasında vatandaşa rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlere ağırlık veriyoruz” dedi

AdminAdmin