SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 13-12-2019 09:12

Gebze belediyesi yerel basını yok saydı!

Gebze belediyesi yerel basını yok saydı!

Gebze Belediyesi, Hünkar Çayırı ile ilgili düzenlediği basın toplantısına Gebze basınını davet etmedi. Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz’ün sadece ajans muhabirleri ve televizyon kanallarını davet etmesi, Gebze basınının tepkisini çekti.

Oysa Hünkar Çayırının bir vakıf üniversitesine verilmesinin engellenmesinde ve Hünkar çayırının Gebze’ye verilmesinde en büyük mücadeleyi  Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler ile birlikte Gebze yerel basını ve sivil toplum kuruluşları göstermişti.


Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün, “Hünkar Çayırı” başlıklı yaptığı basın toplantısına ajans muhabirleri davet edilirken, toplantıya yerel basın davet edilmedi.

Hünkar Çayırı’nın Vakıf Üniversitesi’ne verilmesi ve Gebze’den koparılmasını ilişkin yerel basın başta olmak üzere Gebzeliler büyük tepki göstermiş ve Hünkar Çayırı’nın Gebze’den koparılmasının önüne geçmişti.

Geçtiğimiz günlerde Gebze Belediyesi’ne devri gerçekleşen Hünkar Çayırı’na ilişkin tasarlanan proje ve çalışmalara ilişkin olarak  basın toplantısı düzenlendi. Belediye’nin düzenlediği toplantıya ise Gebze Basını davet edilmedi. Gebzeliler ve özellikle yerel basın Gebze Belediyesi’nin bu tavrına büyük tepki gösterdi. Belediyeden konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

AdminAdmin