SAĞLIK
Giriş Tarihi : 27-09-2019 10:51

Gebze basını önemli misyon yükleniyor

Gebze basını önemli misyon yükleniyor

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze bölge basınının güçlü olduğunu ve Kocaeli için önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Gebze Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. Gebze’deki valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Cemiyet Başkanı Ahmet Oğuz cemiyetin kuruluş ve bünyesindeki basın yayın organları ile çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Türkiye’de ilçeler arasında Türkiye Gazeteciler Federasyonu’na üye olan çok az ilçe bulunduğunu ifade eden Başkan Oğuz bunun bölge basını için gurur verici olduğunu söyledi. Amaçlarının gazetecilere en iyi şekilde hizmet etmek olduğunun altını çizen Oğuz bunun için yönetim kurulu üyeleri ile çalışma içinde olduklarını ifade etti.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze ve bölge basınının çok güçlü olduğunu ve önemli bir misyon yüklendiklerini belirterek halkı bilgilendirmede gerek yerel gerekse de yaygın basında yer alan haberlerle bunu gözlemlediklerinin altını çizerek cemiyet yönetimine ve basın çalışanlarına başarılar diledi.

AdminAdmin