SPOR
Giriş Tarihi : 09-11-2025 19:20

Galatasaray Körfez'de boğuldu 1-0

Kocaelispor, Süper Lig’in 12. haftasında Galatasaray’ı Turka Kocaeli Stadyumu’nda ağırladı. Temsilcimiz karşılaşmayı Dan Agyei’nin 44. dakikada attığı golle 1-0 kazandı.

Galatasaray Körfez'de boğuldu 1-0

 Galatasaray’ın Osimhen ile skoru eşitleme şansı VAR’dan döndü. Kocaelispor, Galatasaray’ın yenilmezlik serisini bitirdi. Temsilcimiz 14 puanla 11. Sıraya yerleşti.

Karşılaşma boyunca inanılmaz bir mücadele örneği sergileyen yeşil-siyahlılar, güçlü rakibini 1-0 mağlup ederek haftanın en çarpıcı sonucuna imza attı. Maça büyük bir motivasyonla çıkan temsilcimiz, tribünlerin coşkulu desteğini arkasına alarak ilk dakikalardan itibaren oyunun kontrolünü eline aldı. Galatasaray’ın pas trafiğini bozarak rakibini kendi oyunundan uzaklaştıran Kocaelispor, topa sahip olduğu anlarda da hızlı ve organize hücumlarla etkili oldu.

AGYEI SAHNEYE ÇIKTI, İZMİT AYAĞA KALKTI

Kocaelispor’un baskılı oyunu, 44. dakikada meyvesini verdi. Ceza sahasında topla buluşan Dan Agyei, düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golle birlikte Kocaeli Stadyumu adeta bayram yerine döndü. Taraftarların coşkusu dakikalarca dinmedi. İlk yarının kalan bölümünde Kocaelispor üstünlüğünü korurken, Galatasaray neredeyse pozisyon üretemedi. Yeşil-siyahlılar savunmada hatasız, hücumda ise sürekli tehditkâr bir oyun ortaya koyarak devreye moralli girdi.

AdminAdmin