SPOR
Giriş Tarihi : 05-08-2019 10:28

Futbol da güzel galibiyette!

Futbol da güzel galibiyette!

Darıca Gençlerbirliği A.Ş hazırlık maçında 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor’u oynadığı hazırlık maçında güzel futboluyla  2-1 yendi.

Sezon başı hazırlık kampını Afyon’da gerçekleştiren 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş.de taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor.  İlk hazırlık maçında Elaziz Belediyespor ile golsüz berabere kalan sarı-yeşilli ekibimiz, ikinci maçını 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor ile yaptı. Karşılaşmanın ilk dakikasından son dakikasına kadar üst seviyede geçen hazırlık maçında kemik sesleride duyuldu. Zaman zaman gerginleşen ve resmi maç havasında geçen karşılaşmada sarı-yeşilli oyuncular sergiledikleri takım oyunu ile beğeni kazandı.

İKİ HAZIRLIK MAÇI DAHA VAR

Kulüp Başkanı Arif Gülen’in de izlediği maçta futbolun gereklerini uygulamaya çalışan Özgür Vururun öğrencileri ilerisi için iyi sinyaller verdi. Nebi ve Alim’in golleriyle sonuca giden, oynadığı futbolla da beğenilen Darıca Gençlerbirliği A.Ş., Afyon kampındaki 3. hazırlık maçını 7 Ağustos Çarşamba günü Sultanbeyli Belediyespor ile oynayacak. Temsilcimizin son hazırlık maçı ise 9 Ağustosta Payas ile...

HERKES FORMA GİYDİ

27 kişilik oyuncu kadrosu ile sezonun hazırlığını sürdüren Darıca GB’de teknik patron Özgür Vurur sakatların dışında tüm oyuncularına forma şansı vermeyi sürdürüyor. Sivas Belediyespor maçının ilk onbirinde; Ali Alper Doğan, Salih Seyis, Samet Acar, İbrahim Şagar, Ferhat Çoban, Onuray Köse, Ahmet Özer, Berat Eyüpoğlu , Selman Sevinç , Ömer Demircan, Nebi Tiryakioğlu yer alırken ikinci yarıda Baha Kısacık, Metin , Emre Pehlivan, Furkan, Alim , Atakan, Mustafa yer aldılar.

AdminAdmin