EKONOMİ
Giriş Tarihi : 24-06-2015 11:10

Freshn Softtan çocuklara özel

Freshn Softtan çocuklara özel

Gebze’de üretim yapan, Türkiye’nin ıslak temizlik mendili alanında öncü markası Freshn Soft, çocuklar için yeni bir ürün geliştirdi. Fayansa yapışabilen ambalaj tasarımıyla kullanım kolaylığı sunan Fresh’n Soft Islak Tuvalet kağıdı satışa sunuldu.

Firma tarafından yapılan açıklamada, “İhtiyaç duyduğunuz her ortamda çocuğunuzun ciddini temizleyerek kusursuz hijyene ulaşmamızı sağlıyor. Arka yüzündeki ince yapışkan tabaka çıkarılarak fayansa yapışabilen Fresh’n Soft Islak Tuvalet Kağıdı biyo çözünür liflerden üretilen özel ebadı sayesinde klozete atılabiliyor. Papatya özlü içeriyle cildi rahatlatan Fresh’n Soft Islak Tuvalet Kağıdı ıslak yapısıyla daha kolay ve güvenli temizlik sağlıyor.

Çocukların tuvalet temizliğinde önemli bir yere sahip olan Fresh’n Soft Islak Tuvalet Kağıdı, hoş kokusuyla temizliğe artı değer katarken eğlenceli ambalajıyla da dikkat çekiyor. Özellikle çocukların tuvalet alışkanlığı kazandığı yaş aralığında büyük kolaylık sağlayan ürün, temizlik becerisini edinmede yarattığı pratik kullanım ve fayansa yapışabilen paketi ile ön plana çıkıyor.

 

Yumuşak bir dokuda üretilen Fresh’n Soft Islak Tuvalet Mendili, içinde 60 adet barındıran seyahat paketi boyutundaki ambalajıyla dilediğinizde rahatça çantada taşımanıza ve seyahate giderken yanınıza almanıza olanak sağlıyor.”

AdminAdmin