EKONOMİ
Giriş Tarihi : 09-11-2013 12:20

Ford Nazerden 2. El Araç panayırı

Ford Nazerden 2. El Araç panayırı

Ford Yetkili Satıcısı Nazer Otomotiv, 2. El Araç Panayırı düzenledi. İlki geçtiğimiz Mayıs ayında gerçekleşen 2. El oto panayırında başta Ford marka olmak üzere farklı markalardan yüksek modelli ve düşük kilometreli araçlar müşterilerin beğenisine sunuldu.

 Nazer garantisiyle farklı markaları alıcısıyla buluşturmayı amaçlayan 2. El Araç panayırın hem alıcı hem de satıcılardan büyük ilgi gördü.

Çeşitli ikramların da yapıldığı panayırda ayrıca test sürüşü, her marka araca ekspertiz ve araç alımında detaylı iç temizlik ve hediyeler de verildi.

2. El Araç panayırına Nazer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Özdinçer ve Sait Ertuğ, Genel Müdür Aykut Pektekin, Satış Müdürü Haluk Acar da katıldı.

Nazer Otomotiv Genel müdürü Aykut Pektekin, “Müşterilerimiz ikinci elde de kalite ve güven beklentisi içinde. Biz de Nazer kalitesini ve güvenilirliğini ikinci elde sunmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik” diye konuştu.

Başta Ford marka olmak üzere diğer markalardan 20 aracın satışa sunulduğunu kaydeden Aykut Pektekin, ikinci el araç panayırının devam edeceğini de sözlerine ekledi.

AdminAdmin