KÜLTÜR-SANAT
Giriş Tarihi : 07-09-2019 06:53

‘’Final Okulları eğitime değer katmakta’’

 ‘’Final Okulları eğitime değer katmakta’’

26 Ağustos 2019 tarihinden itibaren hizmet içi seminerlinin yanı sıra, yeni döneme ait hazırlıklarını tamamlayan Darıca Final Eğitim Kurumları, oryantasyon sürecinde öğrenciler ve veliler Final ailesiyle kısa sürede kaynaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü Murat Kaya: " 2019-2020 Eğitim Öğretim yılına 35 akademik kadro 8 destek personel olmak üzere 43 kişilik kurumsal paydaşımız ve 350 öğrencimizle hazırız. Verdiğimiz hizmet içi seminerlerle kurumsal kültürü ‘’biz’’ bilinci içinde yoğurduk. Amacımız Final ailesi olarak başta Darıca Milli Eğitim olmak üzere ülkemiz eğitimine kaliteli hizmetle yeni değerler katmaktır." dedi.

Oğuz; Final Okulları kadrosuyla, çalışmalarıyla 

camiaya önemli değerler katmaktadır.

Okulun ‘’Öz Değerlendirme Toplantısı’’na katılan Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Şube Müdürü Veysi Gültekin başarı dileklerini iletirken, Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz yaptığı açıklamada, "Darıca Final Eğitim Kurumu kadrosuyla, çalışmalarıyla, örnek projeleriyle Milli Eğitim camiamıza önemli değerler katmaktadır. Başarılı çalışmalarından dolayı başta Genel Müdürümüz Murat Kayaya tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür eder yeni dönemde de başarılar dileriz." dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Gültekin ise konuşmasında” Darıca Fina,l Özel öğretim alanında her zaman bizimle işbirliği içerisinde hareket ederek camiamıza güç katmıştır. Tecrübeli idareci ve öğretmen kadrosuyla yeni dönemde de birlikte örnek çabalar yapacağımıza inanıyorum. Hepimize başarılar diliyorum." dedi. 

Gün boyu yapılan çalıştay ile iki haftalık çalışma süreci öğretmenlerin görüşleri ile ele alınıp paylaşılırken, Genel Müdür Murat Kaya, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ülkeye, bölgeye Kocaeli’ne ve Darıca’ya hayırlı olmasını diledi.

 

AdminAdmin