GÜNDEM
Giriş Tarihi : 15-03-2020 22:59

Fahiş fiyatla satış yapan fırsatçılara ceza

Fahiş fiyatla satış yapan fırsatçılara ceza

Gebze Ticaret Odası fahiş fiyatla satış yapan esnafı uyardı. Oda yetkilileri tarafından yapılan açıklamada tespit edilen esnaf hakkındacezai işlem yapılacağını duyardı. GTO tarafından konu hakkında yapılan açıklama şöyle;’’

Ülkemizde de son dönemde etkisini hissettiğimiz yeni tip Koronavirüs (Covid-19) isimli hastalık sebebiyle; halkımızın kolonya, maske, temizlik ürünleri ve bazı temel gıda ürünlerine duyduğu talep sonucu birtakım kişilerin krizi kendi menfaatleri doğrultusunda fırsata çevirdiğini, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bu dönemde, haksız kazanç sağlamak üzere fahiş fiyatla mal satışı gerçekleştirildiğini üzüntüyle gözlemlemekteyiz.

Gebze Ticaret Odası olarak, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı disiplin prosedürlerimizi işleteceğimizi ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmelidir ki; vatandaşı mağdur edenlere, zor durumda bırakanlara karşı TOBB camiasındaki tüm Oda ve Borsalar olarak sessiz kalmayacağız.

 

 

AdminAdmin