SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 16-05-2022 11:59

Enes ve Nuray, Mutluluğa “Evet” dedi!

Enes ve Nuray, Mutluluğa “Evet” dedi!

Gebze Basınının sevilen kalemlerinden, Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Enes Malkoç, hafta sonu görkemle bir törenle dünya evine girdi. Uzun yıllardır Gebze merkezli yayın yapan www.mikrofon.com.tr internet sitesinin imtiyaz sahibi olan Enes Malkoç, hayatını İstanbul’da yaşayan Nuray Aydın ile birleştirdi. Genç çiftin nikah töreni yüzlerce kişiyi buluştururken, dillere destan nikah töreni oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

ŞAHİTLER ORDUSU VARDI

 Gebze Eskihisar’da bulunan bölgenin gözde mekanlarından Hisartepe Garden’de gerçekleşen düğün töreni, Siyaset, Basın, Cemiyet ve iş dünyasından çok sayıda insanı bir araya getirdi. Malkoç ve Aydın Aileleri’nin bu en mutlu günüde sevenleri genç çifti yalnız bırakmadı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın nikahını kıydığı Enes ve Nuray’ın şahitliklerini ise çok sayıda davetli yaptı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Genel Başkan Danışmanı Cuma Karavar, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, Gebze eski Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz, Gebze Belediye Meclis Üyesi Ayhan Yılmaz başta olmak üzere çok sayıda isim çiftimizin nikah akdine şahitlik etti.

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

  Hisartepe Garden sahiplerinden, Gebze’nin önemli organizatörlerinden Ferdi Gülseven’in yakın ilgisi, Gebze’nin sevilen ses sanatçısı Ramazan Zor’un eşsiz sunumu nikah törenine tat katarken, davetliler Enes ve Nuray’a tebriklerini ileterek, bir ömür boyu mutluluk diledi. Şahitlerin huzurunda bir hayatı beraber paylaşmaya “Evet” diyen çiftimize bizde bir ömür boyu mutluklar diliyoruz.

AdminAdmin