SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 23-10-2020 11:56

Eğitimde iş birliği için imzalar atıldı

Eğitimde iş birliği için imzalar atıldı

Eğitim alanında Türkiye’nin en eski ve köklü sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türk Eğitim-Sen’in Kocaeli Şubesi ile Kocaeli Marmara Koleji iş birliği yapmak üzere anlaştı. Kocaeli Türk Eğitim Sen, ilk kez Anaokulu’ndan Lise’ye kadar hizmet veren bir eğitim kurumu ile işbirliği yaptı. İmza töreni, Sendika’nın geniş katılımıyla Kocaeli Marmara Koleji’nde gerçekleşti.

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Kocaeli Türk Eğitim-Sen 1 No’lu Şube ile Kocaeli Marmara Koleji’nde bir iş birliği protokolü imzalandı. Milli Eğitim Bakanlığı ve Üniversitelere bağlı kurumlarda memurların; sosyal, mali ve özlük hakları noktasında mücadele eden bir sivil toplum örgütü olan Kocaeli Türk Eğitim-Sen, ilk kez Anaokulundan Liseye kadar hizmet veren bir eğitim kurumu ile bir araya geldi. 4200 sendika üyesinin çocuklarına, eğitim hizmetinde belli oranda indirimi kapsayan protokol, Kocaeli Marmara Koleji’nde gerçekleşti.

Geniş katılım sağlandı.

Dünya çapında öğrenciler yetiştirme hedefiyle 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Kocaeli Marmara Koleji ve Kocaeli Türk Eğitim-Sen arasındaki protokolün imza törenine; Marmara Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Mehmet Alkan, Kocaeli Marmara Koleji Akademik Koordinatörü Necati Kal, Kocaeli Türk Eğitim-Sen Başkanı Yaşar Şanlı, Başkan Yardımcıları Feyzullah Divli, Yalçın Kanyılmaz, Mete Domaç ve Ferhat Yüksel katıldı.

AdminAdmin