EKONOMİ
Giriş Tarihi : 28-09-2015 03:54

Efortranstan kaliteli hizmet

Efortranstan kaliteli hizmet

Efortrans Turizm, 2007 yılından bu yana Personel Servisi, Okul ve Öğrenci Servisi, V.I.P Taşımacılık, Operasyonel & FİLO Kiralama, Lojistik Hizmetleri, Sigorta Kasko alanında hizmet vermeyi sürdürüyor. "Yaşama ve insana saygılı hizmeti devam ettirmeyi kendine prensip edinen firma, her geçen gün müşteri portföyünü ve hizmet ağını genişletiyor.

Ulaşımda yaşanan zorlukların günümüzün en önemli sorunlarından biri olduğunu ifade eden firma yöneticileri, Efortrans olarak şehir içi ve şehir dışı gezi, tur, özel günler, toplantı, seminer ve her türlü etkinlik vb. gibi faaliyetlerde müşterilerin isteğine uygun aracı en kısa sürede temin ettiklerini ve ülkenin her köşesine ulaşım sağladıklarını belirttiler.

Firma yetkilileri verdikleri hizmeti şu şekilde dile getirdiler:”Firmamız deneyimli sürücüler, modelli  otobüs, minibüs ve v.i p araç filosuyla kaliteden ödün vermeden dakik hizmet anlayışıyla hareket etmektedir. Araçlarımızın hepsinin rutin kontrolleri ve bakımları düzenli olarak takip edilmekte birlikte olası risklere karşı önlemleri alınmaktadır. Ayrıca firmamızda kendi sigorta aracılık hizmetleri verdiğimiz için hem kendi araçlarımızda hem Efortrans’a hizmet veren tedarikçi araçlarında tüm araç trafik sigortası, kasko ve ferdi koltuk kaza sigortası poliçeleri tarafımızdan tamamlanmakta ve takip altında tutulmaktadır. Mevcut araç filomuz; van, minivan, binek araç sınıfı, 8  kişilik minibüsler 16 kişilik minibüsler, 27 kişilik midibüsler ve 45 kişilik otobüs sınıfları arasında faaliyet alanlarında hizmet vermektedir.”

 

 

AdminAdmin