YAŞAM
Giriş Tarihi : 28-03-2022 09:15

Dilovası, Gençlik Merkezi’ne kavuşuyor

Dilovası, Gençlik Merkezi’ne kavuşuyor

Dilovası Gençlik Merkezi çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Hamza Şayir’in seçim beyannamesine koyduğu ‘Gençlik Merkezi’nin yapımına başlandı. Önceki gün zemin etüt çalışmaları ile startı verilen projenin önce ihalesi yapılacak, sonrasında da inşaat çalışması başlayacak. 

DERSLİK VE SPOR SALONU OLACAK 

Toplamda 3045 metrekare kapalı alan üzerine kurulacak Gençlik Merkezi, yaklaşık 700 metrekare kapalı alan üzerine kurulacak. Yapılacak olan Merkezin ilk iki katında derslikler, üçüncü katında spor salonu, takım odaları, hakem odası, canlı yayın odaları ve kafeterya olacak.  

GENÇLERİMİZE HAYIRLI OLSUN 

Zemin etüt çalışmaları başlatılan Gençlik Merkezi’nin yakın bir zamanda inşaatına başlanacağını söyleyen Başkan Şayir, “Söz verdiğimiz projelerimiz hayat bulmaya devam ediyor. Genç nüfusun yoğun olduğu ilçemizde gençlerimizin ve bayanlarımızın sosyal ve sportif yaşamlarına önemli katkı sunacak, eğitimlerin verileceği Gençlik Merkezimizin zemin etüt çalışmaları başladı. İnşallah yakın bir zamanda ihalesini yaparak, ardından da inşaat çalışması için ilk kazmayı vurmuş olacağız. Gençlik Merkezimiz şimdiden ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi. 

 

AdminAdmin