SİYASET
Giriş Tarihi : 26-05-2023 12:18

DEVA Gebze'de önemli toplantı

DEVA Gebze'de önemli toplantı

Türkiye'nin gözü 28 Mayıs seçimlerine çevrilmişken, Semih Taşveren liderliğindeki Deva Partisi Kocaeli Teşkilatı, Millet İttifakı'nın zaferi için gece gündüz demeden çalışıyor. Bu yoğun süreçte, Gebze Deva, bugün özel bir toplantıyla gündeme damga vurdu. Gebze'nin önde gelen iş adamlarından ve aynı zamanda kanaat önderleri olan Yaşar Öztürk ve Rahmi Demirtaş, 20 kişi ile birlikte AK Parti'den istifa ederek Deva Partisi'ne katıldı.

Bu büyük geçişe ev sahipliği yapan tören, Gebze Deva Partisi teşkilatında gerçekleşti. Rozet takma töreninde Rahmi Demirtaş'a rozetini Deva Partisi İl Başkan Yardımcısı Ensar Emir, Yaşar Öztürk'e rozetini ise Deva Partisi Gebze İlçe Teşkilat Başkanı İlhan Aliosman Diktaş taktı. Gebze İlçe Yönetimi'nin de hazır bulunduğu bu özel programda, konuşma yapan Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş, partilerine olan katılımların bundan sonra da devam edeceğini ve büyük bir aile haline geleceklerini vurguladı.

MERKEZ SAĞIN YENİ ADRESİ: DEVA PARTİSİ

Bu toplantı, Gebze'deki siyasi dengeleri yeniden şekillendirme potansiyeli taşıyor ve seçimlere doğru olan süreçte dengeleri değiştiriyor. Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren, AK Parti’den istifa ederek, Deva Partisi’ne katılan yeni üyelere “hoş geldiniz” dedi. Merkez sağın yeni adresi Deva Partisi’nin Kocaeli’de büyümeye devam edeceğini söyleyen Semih Taşveren, “Gebze bizim kalemiz” olacak dedi ve Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş ve partililere teşekkür etti

AdminAdmin