SPOR
Giriş Tarihi : 30-11-2019 11:01

Darıca ve Gebze’nin zorlu Pazar mesaisi

Darıca ve Gebze’nin zorlu Pazar mesaisi

Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor yarın zorlu maçlara çıkıyor. Darıca Gençlerbirliği A.Ş, sahasında Osmaniyespor FK takımını konuk ederken Gebzespor, deplasmanda İlimtepe Kullarspor ile karşı karşıya gelecek.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 15.haftasında Pazar günü sahasında Osmaniyespor FK takımını konuk edecek. Geçen hafta Pazarspor deplasmanından yenilgiyle dönen Özgür Vurur’un öğrencileri, taraftarı önünde oynayacağı zorlu 90 dakikadan 3 puan çıkararak zirve yarışında var olmak istiyor. Alacağı olası bir galibiyetle bir sonraki hafta oynanacak olan Karabacabey Belediyespor maçına güçlü ve moralli çıkmak isteyen Darıca G.B, kritik maçta taraftarlarının desteğini bekliyor. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Ardahan bölgesi hakemlerinden Doğu Yılmaz yönetecek.

Gebzespor İlimtepe’de

Teknik Direktör Mehmet Yorulmazlar’ın istifası etmesi sonrasında hocasız kalan Gebzespor, deplasmanda İlimtepe Kullarspor ile karşı karşıya gelecek. Zirvenin 13 puan gerisine düşerek şampiyonluğu kaçıran ve artık tek hedefi ligde kalıcı olmak olan Menekşe, 6 puan niteliği taşıyan maçtan puan ya da puanlarla dönerek avantajını sürdürmek istiyor. Rakibinin 4 puan önünde yer alan Gebzespor, 3 maçtır puan yüzü görmeyen moralsiz rakibinden istediği sonucu almayı hedefliyor. Kullar Stadı’nda oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 14.00’da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Arda Terzi yönetecek.

AdminAdmin