SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 05-02-2020 10:23

Darıca'nın yıldızları galibiyetle döndü

Darıca'nın yıldızları galibiyetle döndü

Bayanlar voleybol liginde bölgemizi temsil eden Darıca Olimpia ve Yıldız Spor kulübü ilk maçında Derince Yenikent  spor kulübünü set vermeden kazandı.

İbrahim Akdoğan antrenörlüğünde çalışmalarını sürdüren Darıca Olimpia ve Yıldız spor kulübü bayan voleybol takımı ligdeki ilk maçından zaferle ayrılmanın mutluluğunu yaşıyor.

Kocaeli Midi Kızlar Voleybol liginde deplasmanda Derince Yıldız Spor kulübü ile karşılaşan genç voleybolcular maçtan set vermeden galip ayrıldı. Deplasmanda takımı yalnız bırakmayan Darıca ailesinin desteği büyük moral oldu. Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık, İlçe spor müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca belediye spor kulübü başkanı Hüsamettin Ergül, eski ilçe milli eğitim müdürü Ali Öztosun, Darıca GB’nin eski yıldız futbolcuları ve çok sayıda Darıcalı sporsever filenin sultanlarını bu özel günde yalnız bırakmayarak elde edilen galibiyette büyük pay sahibi oldular.

 

AKDOĞAN’DAN TEŞEKKÜR

 

Takım adına teşekkür eden antrenör İbrahim Akdoğan “Öncelikle bizlere bu mutluluğu yaşatan sporcularımıza teşekkür ediyorum. Ligin ilk maçında özelikte deplasmanda yalnız bırakmayan protokolümüze ve Darıca ailesine teşekkür ediyorum. İnşallah salon sporlarında bölgemizin istek ve beklentilerine karşılık verecek bir kulüp olma yolunda mücadele edeceğiz” dedi.

AdminAdmin