SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 21-10-2020 15:33

Darıca Gençlerbirliği’ne dev sponsor

Darıca Gençlerbirliği’ne dev sponsor

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’da dahil 32 spor kulübüne sponsor olan Alman devi HDI sigorta Darıca GB’nin de forma sponsoru oldu.

GÖRÜŞMEYE HANCIOĞLU BİZZAT GELDİ

Almanya’nın üç büyük sigorta şirketlerinden biri olan ve sadece sigorta alanında hizmet veren HDI Sigorta artık Darıca GB’nin forma sponsoru oldu. Darıca GB kulüp tesislerinde bir araya gelen iki kurumun yetkilileri yaptıkları toplantı sonrasında basına açıklamada bulundular. Görüşmeye HDI Sigorta’nın Türkiye genel müdürü Ceyhan Hancıoğlu ve Sigorta Şirketleri danışmanı Tansel Us’a kulüp başkanı Arif Gülen eşlik etti.

HANCIOĞLU: GÜLEN’İN PROJELERİNE DESTEK VERECEĞİZ

HDI Sigortanın Türkiye Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu “Daha iki gün evvel Galasaray ve Fenerbahçe ile yeni sezon sözleşmemizi yeniledik. Bugün yarında Beşiktaş ile görüşeceğiz. HDI Sigorta olarak sporcuya ve spor kulüplerine her yıl için ayırdığımız bir bütçemiz var. Bu yıl bu bütçeyi doldurmamıza rağmen Darıca GB bizim içinde sürpriz oldu. Değerli dostum Tansel Us aracılığı ile bilgilendirildiğim Darıca GB ve kulüp başkanı Arif Gülen’in plan, proje ve heyecanı beni de heyecanlandırdı. Bir soru sordum ve o sorunun dönüşü beni daha da mutlu etti. Batıdan doğuya 32 kulübe sponsorluk desteği sunuyoruz. Darıca GB 33.kulübümüz oldu. Darıca’ya ayrıca bir sempati duymamın sebebi de yazları Bayramoğlu’nda yaşıyor olmamdır. Arif Gülen başkan güvenilir, heyecanlı ve projeleri olan birisi. İnşallah HDI Sigorta olarak ilerleyen süreçte ortak projelere imza atarız” dedi.

TANSEL US: DARICA İYİ BİR DOST EDİNDİ

Sigorta şirket danışmanı Tansel Us “Arif başkanı yıllardır tanırım. Sayın Ceyhan Hancıoğlu   ile mesai arkadaşlığımız oldu. HDI Sigorta ile çıkılan bu yolda Darıca GB sadece ekonomik olarak kazançtan ziyade iyi bir yol arkadaşı edindi. Ceyhan Hancıoğlu sporu seven bir isim. HDI Sigorta da proje üreten sporcu yetiştiren kulüplere destek olmayı ilke edinmiş bir kurum. Öyle görünüyor ki bu anlaşma her iki camiaya da büyük kazanımlar katacaktır” dedi.

GÜLEN: SON DERECE MUTLUYUM

Darıca GB Kulüp başkanı Arif Gülen “Geriye baktığımda çok doğru işler yaptığımızı bir kez daha iyi anlıyorum. Hamlelerimiz her daim Darıca GB vizyonunu genişletip çıtamızı yukarılara taşımaktı. Çok zorlu badeler atlattık. Oluşturduğumuz alt yapı ekibi ile geleceğin Darıca GB’nin temellerini sağlamlaştırdık. Katıldığımız her platformda camiamızı en iyi şekilde temsil ettik. Ve şimdi HDI Sigorta gibi dünya devi bir markayı formamızda taşıyacağız, ilerleyen süreçlerde ortak projelere imza atacağız. Bu anlaşmanın camiamıza çok büyük değer ve vizyon katacağına inanıyorum. HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ve Tansel Us beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Her iki camiaya da hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

AdminAdmin