SPOR
Giriş Tarihi : 21-09-2019 11:08

Darıca G.B doludizgin gidiyor

Darıca G.B doludizgin gidiyor

Bu sene adeta küllerinden yeniden doğan ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, bugün sahasında ağırladığı kentlisi Gölcüksporu Emre Pehlivanın attığı iki golle 2-0 mağlup etti. Sarı – Yeşilli temsilcimiz bu skorla puanını 9a çıkardı ve 2. sıraya yerleşti.

 3.Lig 3. Grupta mücadele eden ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, kentlisi Gölcüksporu sahasında ağırladı. Maça iyi başlayan ekibimiz sayısız pozisyonlar yakalasa da aradığı golü bir türlü bulamadı. İlk yarı 0-0lık sonuçla sonlandı. 

İkinci yarıda daha etkili olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, aradığı golü 63.dakikada Emre Pehlivanın muhteşem volesiyle buldu: 1-0.

Golden sonra Gölcükspor kalesini ablukaya alan ekibimiz, 75. dakikada Nebinin mükemmel arapasında topla buluşan Emre Pehlivan ile durumu 2-0a getirdi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Darıca G.B, kentlisi Gölcüksporu 2-0 mağlup etti. Sarı – Yeşilli temsilcimiz bu galibiyetle puanını 9a çıkardı ve ligde 2. sıraya yerleşti. 

Gollerden sonra Başkan Arif Gülene doğru koşan Sarı – Yeşilli futbolcular, golleri Başkan Gülene hediye ederken, Sarı- Yeşilli ekibimizin başkanı, atılan gollerden ve maçtan sonra futbolcularını ayakta alkışladı. Ayrıca Darıca G.B Taraftarları, Başkan Arif Gülene sevgi gösterilerinde bulundu.

AdminAdmin