SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 22-11-2019 09:10

Darıca Final'den Kıbrıs çıkarması

Darıca Final'den Kıbrıs çıkarması

Darıca Final Ailesi, Kıbrıs Yakın Doğu Koleji’nin daveti üzerine KKTC’ye gitti.

Yakın Doğu Koleji İlköğretim Eğitim Başkanı Ertan Aligüllü'nün ev sahipliğinde ziyaretler sürdüren Darıca Final Okulları ailesi ayrıca KKTC Uluslararası Final Üniversitesi’ni de ziyaret etti.

Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya ile birlikte geziye Müdür yardımcıları Şaziye Katipoğlu, Helen Beyzade, Deniz Özkan, İzzet Yılmaz ve kolej müdürü Asım İdris katıldı. Kaya, etkinliğin katılımcı okul öğretmenlerinin yeni deneyim ve gelişimlerine katkı sunacağını söyledi.

Yakın Doğu Koleji İlköğretim Eğitim Başkanı Ertan Aligüllü, Murat Kaya’nın 27 yıl öncesinden başlayan kardeş okul projesinin bugün yeni kuşak öğretmenlere örnek olmasının önemli olduğunu vurguladı.

Her iki okul yöneticileri, eğitime dair karşılıklı görüş alışverişinde bulundular, okulun bölümleri gezildi. Çalışmaların yarın devam edeceği ifade edildi.

 

KKTC FİNAL ÜNİVERSİTESİ ZİYARETİ

 

Darıca Final Ailesi daha sonra ise KKTC Uluslararası Final Üniversitesi’ni ziyaret etti. Murat Kaya başkanlığındaki heyet, Final Üniversitesi Genel Sekreteri Bülent Taşel’in ev sahipliğinde üniversiteyi inceleyerek bilgi edindiler. Heyet daha sonra Final Üniversitesi Rektörü Abdullah Öztoprak’ı makamında ziyaret etti.

Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, rektör Abdullah Öztoprak’a ve Genel Sekreter Bülent Taşel’e teşekkür plaketi takdim etti.

 

AdminAdmin