YAŞAM
Giriş Tarihi : 10-05-2020 17:13

Darıca’da berber ve kuaförler dezenfekte edildi

Darıca’da berber ve kuaförler dezenfekte edildi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kademeli olarak berberler, kuaförler ve güzellik salonlarının 11 Mayıs’ta açılacağının duyurulmasıyla birlikte harekete geçen Darıca Belediyesi, ilçe genelindeki bütün berber, kuaför ve güzellik salonlarını dezenfekte etti.

Darıca Belediyesi, normalleşme süreci kapsamında 11 Mayıs tarihinden itibaren açılacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarında dezenfekte çalışması yaptı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında kademeli olarak berberler, kuaförler ve güzellik salonlarının faaliyete geçeceği duyurulunca hazırlıklar başladı. Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçedeki tüm işletmeleri dezenfekte ederek kuaför ve berberlerin müşterilerine daha hijyenik bir ortamda hizmet vermesine destekte bulundu.

ESNAFTAN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçedeki bütün işletmelerde çalışma başlatılırken işyerleri dezenfekte edilen esnaf da belediyeye desteği için teşekkür etti. Başkan Muzaffer Bıyık, esnafa desteklerinin devam edeceğini ifade ederek “Koronavirüs tedbirleri kapsamında berber ve kuaförler uzun süredir kapalıydı. İçişleri Bakanlığımızın genelgesiyle 11 Mayıs’ta açılacak. Bizler de Darıca Belediyesi olarak esnafımızın yanında olmak ve destek vermek için ilçemizdeki bütün berber ve kuaförlerin dezenfekte işlemini gerçekleştirdik. Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için her zaman destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

AdminAdmin