GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-07-2019 08:52

Darbe mi, tiyatro mu?

Darbe mi, tiyatro mu?

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü nedeniyle yazılı açıklama yaptı. Kaplan’ın açıklaması, akıllara 3 yıl önce sosyal medyada yapmış olduğu bir paylaşımı getirdi.

Kaplan, o paylaşımda ‘Tiyatro, tiyatro, tiyatro’ yazmıştı.

Fatma Kaplan Hürriyet yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

 “15 Temmuz hain darbe darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. Demokrasiye, milletin özgürlük ve bağımsızlığına kasteden hainler, milletin gücünü ve iradesini yenemedi. Dünyanın en kanlı ve sinsi terör örgütlerinden biri olan FETÖnün ülkemiz demokrasisine yönelik darbe girişiminin başarısız kılınması halkımızın topyekûn olarak parlamenter demokrasimize sahip çıkmasıyla sağlanmıştır. 

 

ORTAK DEĞERLERİMİZE SARILMALIYIZ 

 

15 Temmuz’ların bir daha yaşanmaması için bu ibret verici olaydan ders alıp devleti başka tehlikeli ittifakların tuzağından uzak tutmak şarttır. Bu zehrin panzehri Ebedi Baskomutanımız Mustafa Kemal Atatürkün ilkelerine, ortak değerlerimize, demokratik, laik cumhuriyete ve sosyal hukuk devletine sıkı sıkı sarılmaktır. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3.yıl dönümünde, vatanımız, bağımsızlığımız ve demokrasi için canını vermiş, bütün şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu. 

AdminAdmin