SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 06-08-2022 10:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Gebze'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Gebze'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün ilimize gelerek önce Gebze’de ödül törenine ardından İzmit’te toplu açılış programına katılacak.

Gebze’de bulunan Bilişim Vadisi’nde saat 15.30’daki programda Kocaeli’ye değer katan teknoloji şirketleri ve sanayi kuruluşlarının ödüllendirileceği törene katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra ise saat 16.30’da İzmit’te toplu açılış programına katılacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakanlığın koordinasyonunda, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Sanayi Odası ve Bilişim Vadisinin katkılarıyla "Teknoloji ve Sanayinin Merkezi Kocaeli'ye Değer Katanlar" ödül töreni, Türkiye'nin teknoloji ve inovasyon üssü Bilişim Vadisi'nde gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı tören, yarın saat 15.30'da başlayacak.

Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, istihdam, ihracat ve yatırım kategorilerinde başarılı olan teknoloji şirketleri ile sanayi kuruluşlarına ödüllerini verecek. Türkiye'nin en aktif girişim sermayesi fonları ve melek yatırım fonları ile Türkiye'nin en aktif kitlesel yatırım fonu da ödüllendirilecek.

AdminAdmin