GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-05-2019 08:40

Çilerden 29 Mayıs çağrısı

Çilerden 29 Mayıs çağrısı

Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler, “Bugün İstanbul’un fethinin 567’nci yıldönümü. Gönül isterdi ki bir program yapılsın, ama olmadı. Fatih Sultan Mehmet, İtalya seferi öncesi Gebze sınırlarında vefat etti. Gidin bakın, küçük bir tabela var sadece” dedi.

Gebze Ticaret Odası’nın Mayıs ayı meclis toplantısında konuşan Başkan Çiler, Oda olarak bir dahaki İstanbul’un fethinin yıldönümünde bir program yapacaklarını da söyleyerek, yetkililere de “Gelin Fatih’i biz tanıtalım” çağrısında bulundu.

 

Oda faaliyetleri tam gaz

 

Gebze Ticaret Odası’nın hem üyelerine hem de Gebze bölgesinde toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Çiler, yapılan çalışma ve projeleri meclis üyelerine tek tek anlattı.

Ramazan ayı dolayısıyla Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda verdikleri iftar ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılan erzaklara da değinen Başkan Çiler, “Sizin işiniz mi? diye eleştiriler de yapılıyor. Evet, bizim işimiz! Şehrin hiçbir sorununa kayıtsız kalamayız” dedi.

 

Talihsiz olay GTO’yu da sarstı!

 

Geçtiğimiz günlerde yaşanan trafik tartışması yüzünden Kadir Onur isimli gencin yaşamını yitirdiği, GTO meclis üyesi Sertaç Demir’in de cezaevine girmesine neden olan talihsiz olay tüm Gebze’yi olduğu gibi Gebze Ticaret Odası ailesini de derinden sarstı.

Hem Başkan Nail Çiler hem de meclis başkanı Oğuz Şerifalioğlu yaptıkları konuşmalarda her iki aileye de sabır diledi.

AdminAdmin